ترفندهای مهم آشپزی آسان!!!

  • شروع کننده موضوع f.sh79
  • بازدیدها 139
  • پاسخ ها 2
  • تاریخ شروع

f.sh79

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/10/04
ارسالی ها
1,028
امتیاز واکنش
1,993
امتیاز
750
شاید یک آشپز حرفه ای نباشیم اما به راحتی میتوان با استفاده ازبرخی ترفندهای مهم آشپزی را برای خودمان لـ*ـذت بخش و آسان کرد.
۱. چگونه سوپی که شور شده را نجات دهیم؟
راه های زیادی برای انجام این کار وجود دارد، برای مثال می توانید یک توری به همراه مقدار کمی غلات را داخل قابلمه سوپ قرار دهید و بجوشانیدش. توری نمک اضافی را به خود جذب می کند. می توانید یک حبه قند را با قاشق غذا خوری داخل
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
فرو ببرید. وقتی قند شروع به ذوب شدن کرد قاشق را بردارید و همین فرآیند را با حبه قندی دیگر تکرار کنید.

۲. چگونه گوشت را نرم کنیم؟
اگر می خواهید استیکی نرم و فوق العاده درست کنید قبل از پخت
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
را در
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
بخیسانید تا نرم شود.

۳. بلال
باقی مانده بلال آب پز را می توانید در سالاد مورد استفاده قرار دهید. تنها کافیست با یک چاقو تیز ذرت ها را از رویش جدا کنید.

۴. چگونه طعم قوی یک غذا را حفظ کنیم؟
قبل از سرو یک غذای گرم بشقاب را گرم کنید و قبل از سرو یک غذای سرد آن را خنک کنید. با همین ترفند کوچک می توانید به حفظ طعم قوی و تازگی غذا کمک کنید.

۵. چگونه به سادگی زرده تخم مرغ را جدا کنیم؟
به جای استفاده از وسائل مختلف برای بیرون کشیدن زرده تخم مرغ می توانید با یک بطری پلاستیکی ساده این کار را بکنید. کافیست ورودی بطری را روی زرده نگه دارید و با کمی فشار به اطراف بطری و سپس رها کردن زرده را از روی سفیده به داخل بطری بکشید.
 
  • پیشنهادات
  • f.sh79

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/04
    ارسالی ها
    1,028
    امتیاز واکنش
    1,993
    امتیاز
    750
    ۶. شیر و پوره سیب زمینی
    بهتر است شیر سرد به پوره سیب زمینی اضافه نکنید. این کار باعث می شود پوره خاکستری رنگ شود. اگر شیر را بجوشانید و همانطور داغ به پوره اضافه اش کنید بهتر است.

    ۷. حبه های یخ خوش طعم
    می توانید با اضافه کردن لیمو،
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    ، توت و برگ نعناع به حبه های یخ آنها را خوش طعم کنید. اضافه کردن این حبه های یخ به نوشیدنی ها هم ظاهری زیبا ایجاد می کند و هم طعم اضافه می کند.
    ۸. اگر نان در حال بیات شدن بود
    به غیر از ساندویچ راه های زیادی برای غذا درست کردن با نان وجود دارد. یکی از آنها نان پنیری است که غذایی فوق العاده خوشمزه را می توانید به این روش درست کنید.

    ۹. نگهداری از سبزیجات
    برای نگهداری طولانی تر از
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    برای مثال کرفس و
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    آنها را در فویل بپیچید.

    ۱۰. تازه کردن غذاهای پخته شده
    برای اینکه به پیتزای سرد طعم و بویی تازه بدهید، می توانید به جای مایکروفر در یک ماهی تابه گرمش کنید.​
     

    f.sh79

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/10/04
    ارسالی ها
    1,028
    امتیاز واکنش
    1,993
    امتیاز
    750
    • ۱۱. چگونه برش با چاقو را ساده تر کنیم؟
    • برای اینکه مطمئن شوید چاقو هنگام بریدن از دستتان لیز نمی خورد، چند کش پلاستیکی را در چند نقطه دسته پاقو بپیچید.​
    • ۱۲. جایگزین مایونز
    • اگر مایونزتان تمام شده بود اما در یخچال خامه ترش داشتید می توانید با کمک آن به سادگی یک
      Please, ورود or عضویت to view URLs content!
      شبیه به مایونز درست کنید: تنها کافیست خامه ترش را با زرده تخم مرغ آب پز شده ترکیب کنید و یک قاشق سس خردل نیز به آن اضافه کنید.​
    • ۱۳. اگر پیاز خرد شده پلاسید
    • پیاز خرد شده را اگر داخل یک ظرف نمک زده شده قرار دهید تازه می ماند. حتی می توانید به آن کمی روغن گیاهی بزنید و داخل یک ظرف دربسته نگهداری اش کنید.​
    • ۱۴. از بین بردن بوی ظروف
    • اگر ظرف هایتان بوی ماهی یا پیاز را در خود نگه داشته اند، آنها را با آب و سرکه بشویید بویشان از بین می رود.​
    • ۱۵. قهوه در جذوه ( نوعی قهوه جوش برای درست کردن قهوه ترک )
    • برای اینکه خرده های قهوه در انتهای جذوه بمانند یک قاشق چای خوری آب سرد به آن اضافه کنید و نیم دقیقه صبر کنید. سپس قهوه را داخل فنجان بریزید.​
    • ۱۶. نان را تازه نگه دارید
    • اگر یک قطعه سیب داخل جای نگه داری نان ها قرار دهید آنها را تازه تر نگه می دارد.​
    • ۱۷. سیب زمینی ترد
    • سیب زمینی سرخ کرده را اگر ابتدا با دستمال کاغذی خشک کنید و یا مدتی داخل مایکروفر قرار دهید و سپس سرخ کنید خوش طعم و ترد می شود.​
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    192
    بالا