- عضویت
- 2015/10/04
- ارسالی ها
- 1,028
- امتیاز واکنش
- 1,993
- امتیاز
- 750
شاید یک آشپز حرفه ای نباشیم اما به راحتی میتوان با استفاده ازبرخی ترفندهای مهم آشپزی را برای خودمان لـ*ـذت بخش و آسان کرد.
۱. چگونه سوپی که شور شده را نجات دهیم؟
راه های زیادی برای انجام این کار وجود دارد، برای مثال می توانید یک توری به همراه مقدار کمی غلات را داخل قابلمه سوپ قرار دهید و بجوشانیدش. توری نمک اضافی را به خود جذب می کند. می توانید یک حبه قند را با قاشق غذا خوری داخل فرو ببرید. وقتی قند شروع به ذوب شدن کرد قاشق را بردارید و همین فرآیند را با حبه قندی دیگر تکرار کنید.
۲. چگونه گوشت را نرم کنیم؟
اگر می خواهید استیکی نرم و فوق العاده درست کنید قبل از پخت را در بخیسانید تا نرم شود.
۳. بلال
باقی مانده بلال آب پز را می توانید در سالاد مورد استفاده قرار دهید. تنها کافیست با یک چاقو تیز ذرت ها را از رویش جدا کنید.
۴. چگونه طعم قوی یک غذا را حفظ کنیم؟
قبل از سرو یک غذای گرم بشقاب را گرم کنید و قبل از سرو یک غذای سرد آن را خنک کنید. با همین ترفند کوچک می توانید به حفظ طعم قوی و تازگی غذا کمک کنید.
۵. چگونه به سادگی زرده تخم مرغ را جدا کنیم؟
به جای استفاده از وسائل مختلف برای بیرون کشیدن زرده تخم مرغ می توانید با یک بطری پلاستیکی ساده این کار را بکنید. کافیست ورودی بطری را روی زرده نگه دارید و با کمی فشار به اطراف بطری و سپس رها کردن زرده را از روی سفیده به داخل بطری بکشید.
۱. چگونه سوپی که شور شده را نجات دهیم؟
راه های زیادی برای انجام این کار وجود دارد، برای مثال می توانید یک توری به همراه مقدار کمی غلات را داخل قابلمه سوپ قرار دهید و بجوشانیدش. توری نمک اضافی را به خود جذب می کند. می توانید یک حبه قند را با قاشق غذا خوری داخل فرو ببرید. وقتی قند شروع به ذوب شدن کرد قاشق را بردارید و همین فرآیند را با حبه قندی دیگر تکرار کنید.
۲. چگونه گوشت را نرم کنیم؟
اگر می خواهید استیکی نرم و فوق العاده درست کنید قبل از پخت را در بخیسانید تا نرم شود.
۳. بلال
باقی مانده بلال آب پز را می توانید در سالاد مورد استفاده قرار دهید. تنها کافیست با یک چاقو تیز ذرت ها را از رویش جدا کنید.
۴. چگونه طعم قوی یک غذا را حفظ کنیم؟
قبل از سرو یک غذای گرم بشقاب را گرم کنید و قبل از سرو یک غذای سرد آن را خنک کنید. با همین ترفند کوچک می توانید به حفظ طعم قوی و تازگی غذا کمک کنید.
۵. چگونه به سادگی زرده تخم مرغ را جدا کنیم؟
به جای استفاده از وسائل مختلف برای بیرون کشیدن زرده تخم مرغ می توانید با یک بطری پلاستیکی ساده این کار را بکنید. کافیست ورودی بطری را روی زرده نگه دارید و با کمی فشار به اطراف بطری و سپس رها کردن زرده را از روی سفیده به داخل بطری بکشید.