خواص خوراکی‌ها خواص بلوبری

  • شروع کننده موضوع F.hnia
  • بازدیدها 175
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

F.hnia

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/03/28
ارسالی ها
655
امتیاز واکنش
5,690
امتیاز
571
محل سکونت
Qom
foodd1.jpg

جوان كننده پوست
آنتي اكسيدان هاي موجود در اين ميوه باعث نرمي پوست مي شود. تركيب آن با آب ليمو و شكر منجر به روشن تر شدن و پوست اندازي مي شود.

كمك به مثانه
اين ميوه مثل كران بري حاوي تركيباتي است كه مانع از چسبيدن باكتري ها به ديواره مثانه مي شود. بنابر اين امكان عفونت مثانه كاهش مي يابد.

پيشگيري از سرطان
انتوسيانين هاي بلوبري – كه به آن رنگ مات آبي مي دهد- به راديكال هاي آزاد (عامل سرطان)حمله كرده و مانع ازرشد سلولهاي سرطاني مي شود. خوردن تنها نيم فنجان از اين ميوه در روز اين نقش را به خوبي برآورده مي كند.

غذاي مغز
محققان مي گويند كه اين ميوه مانع از مشكلات مغزي نظير از دست دادن حافظه مي شود. و اين به خاطر آنتي اكسيدان ها و فلاونوئيدهاي موجود در اين ميوه است.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
102
پاسخ ها
1
بازدیدها
136
پاسخ ها
0
بازدیدها
127
پاسخ ها
2
بازدیدها
159
پاسخ ها
5
بازدیدها
172
پاسخ ها
10
بازدیدها
280
پاسخ ها
14
بازدیدها
1,315
پاسخ ها
9
بازدیدها
179
پاسخ ها
9
بازدیدها
172
پاسخ ها
6
بازدیدها
157
پاسخ ها
3
بازدیدها
169
پاسخ ها
0
بازدیدها
148
پاسخ ها
1
بازدیدها
162
پاسخ ها
0
بازدیدها
183
پاسخ ها
0
بازدیدها
151
پاسخ ها
2
بازدیدها
166
بالا