خواص رنگ میوه ها

  • شروع کننده موضوع FATEMEH_R
  • بازدیدها 153
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

FATEMEH_R

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
عضویت
2015/09/05
ارسالی ها
9,323
امتیاز واکنش
41,933
امتیاز
1,139
@TebEslamii
*** ******************
#خواص #رنگ #ميوه را بشناسيد
وقتي صحبت از ارزش غذايي رنگها ميشود بايد گفت هيچ رنگي بر رنگهاي ديگر برتري ندارد؛ براي اين كار به طيف كاملي از رنگها احتياج داريم تا ببينيم هر #رنگ چه فوايدي دارد.
#سبز: غذاهاي سبز رنگ حاوي مواد شيميايي ضد#سرطان هستند مثل انواع ايزوتيوسيانيتها. در عين حال آنها حاوي لوتئين و زيزانتين هستند. اين 2 آنتياكسيدان خطر از بين رفتن شبكيه كه يكي از علل اصلي نابينايي است را كاهش ميدهند.
@TebEslamii
زرد: غذاهاي #زرد مملو از #ويتامين C هستند و در عين حال برخي از صدمات ناشي از راديكالهاي آزاد روي #پوست را كاهش ميدهند.

نارنجي: اين #ميوهها حاوي بتا كاروتن هستند كه باعث تقويت سيستم ايمني شده و از آسيبهاي ناشي از راديكالهاي آزاد كه باعث پيري زودرس ميشوند پيشگيري ميكنند. مواد مغذي ميوههاي خانواده سيتروس (مركبات) باعث بهبود #سلامت #دهان ميشوند.

قرمز: موادغذايي #قرمز رنگ ليكوپن دارند. اين ماده يك ضدسرطان شناخته شده است. در ضمن اسيد الاجيك موجود در اين محصولات هم خطر آسيبديدن DNA را كاهش ميدهد. فلاوينوئيدها كه عمدتا در گيلاس، آلبالو و خانواده توت (تمشك و شاتوت و بلوبري) يافت ميشوند قدرت تدافعي آنتياكسيدآنها را افزايش داده و از سلولها در برابر صدمات ناشي از راديكالهاي آزاد محافظت ميكنند. در عين حال به حفظ عملكرد قواي استدلال و منطق در #مغز كمك كرده و جلوي پيري را ميگيرند.

آبي / ارغواني: انگور و كلم بنفش حاوي آنتوسيانين هستند كه از سلولها در برابر آسيبهاي اكسيداسيون محافظت ميكنند. در نتيجه علائم پيري به تاخير ميافتند. اين مواد مغذي كه مسئول رنگ تيره ميوهها هستند به فرآيند درك و استدلال كمك كرده و ساير آنتياكسيدانهاي موجود در آنها نيز ضدسرطان هستند.
@TebEslamii
سفيد: پياز، سير، پيازچه و موسير حاوي آليسين و كوئرستين هستند كه هر دوي آنها خطر حمله قلبي را كاهش داده و عملكرد سيستم ايمني را بهبود ميبخشند. گل كلم هم حاوي سولفورافان است كه يك ماده ضدسرطان محسوب مي شود
 

برخی موضوعات مشابه

بالا