- عضویت
- 2018/10/30
- ارسالی ها
- 4,471
- امتیاز واکنش
- 17,947
- امتیاز
- 979
چای دارچین یک نوشیدنی معمول است که ممکن است زیاد مورد مصرف قرار گیرد اما آیا چیزی درباره خواص چای دارچین می دانید؟
این از پوست داخلی درخت دارچین ساخته شده است که هنگام خشک شدن به صورت رول حلقه ای می شود و چوب های دارچین را ایجاد می کند. این چوب ها یا در آب جوش غوطه ور می شوند، یا به صورت پودری که می توان از آن برای تهیه چای استفاده کرد خرد و آسیاب می شوند.
چای دارچین پر از ترکیبات مفیدی است که ممکن است فواید مختلف سلامتی از جمله کمک به کاهش وزن، بهبود سلامت قلب، تسکین گرفتگی قاعدگی و کاهش التهاب و سطح قند خون را برای شما فراهم کند.
در اینجا به خواص چای دارچین برای سلامتی بر پایه علم اشاره شده است.
آنتی اکسیدان ها با اکسیداسیون ناشی از رادیکال های آزاد مقابله می کنند، مولکول هایی که به سلول های شما آسیب می رسانند و به بیماری هایی مانند دیابت، سرطان و بیماری های قلبی کمک می کنند.
دارچین خصوصاً سرشار از آنتی اکسیدان های پلی فنول است. مطالعه مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی 26 ادویه جات گزارش داده است که دارچین فقط از میخک و پونه کوهی پایین تر قرار می گیرد.
علاوه بر این، تحقیقات نشان می دهد که چای دارچین می تواند ظرفیت آنتی اکسیدانی کل (TAC) را افزایش دهد که اندازه گیری میزان رادیکال های آزاد است که بدن می تواند با آن مقابله کند.
![چای دارچین چای دارچین](https://7ganj.ir/img/2020/11/6.jpg)
این از پوست داخلی درخت دارچین ساخته شده است که هنگام خشک شدن به صورت رول حلقه ای می شود و چوب های دارچین را ایجاد می کند. این چوب ها یا در آب جوش غوطه ور می شوند، یا به صورت پودری که می توان از آن برای تهیه چای استفاده کرد خرد و آسیاب می شوند.
چای دارچین پر از ترکیبات مفیدی است که ممکن است فواید مختلف سلامتی از جمله کمک به کاهش وزن، بهبود سلامت قلب، تسکین گرفتگی قاعدگی و کاهش التهاب و سطح قند خون را برای شما فراهم کند.
در اینجا به خواص چای دارچین برای سلامتی بر پایه علم اشاره شده است.
خواص چای دارچین برای سلامتی
![خواص دارچین خواص دارچین](https://7ganj.ir/img/2020/11/4.jpg)
1. مملو از آنتی اکسیدان است
چای دارچین حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که ترکیبات مفیدی هستند و به سلامت شما کمک می کنند.آنتی اکسیدان ها با اکسیداسیون ناشی از رادیکال های آزاد مقابله می کنند، مولکول هایی که به سلول های شما آسیب می رسانند و به بیماری هایی مانند دیابت، سرطان و بیماری های قلبی کمک می کنند.
دارچین خصوصاً سرشار از آنتی اکسیدان های پلی فنول است. مطالعه مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی 26 ادویه جات گزارش داده است که دارچین فقط از میخک و پونه کوهی پایین تر قرار می گیرد.
علاوه بر این، تحقیقات نشان می دهد که چای دارچین می تواند ظرفیت آنتی اکسیدانی کل (TAC) را افزایش دهد که اندازه گیری میزان رادیکال های آزاد است که بدن می تواند با آن مقابله کند.