خواص خوراکی‌ها خواص کدو حلوایی به همراه دستور پخت سوپ ساده

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
آیا می‌دانید که کدو در واقع به خانواده توت تعلق دارد؟! کدو در شکل‌ها و رنگ‌های گوناگون وجو دارد. اما کدو چه خواصی برای سلامتی دارد که توسط متخصصین تغذیه توصیه می‌شود؟
کدو فقط دارای ۲۵ کالری در هر ۱۰۰ گرم انرژی‌ است و جز صیفی‌جات کم کالری محسوب می‌شود. در نتیجه برای افرادی که برنامه کاهش وزن دارند مصرف کدو حلوایی باعث پرشدن معده به دلیل فیبر بالا شده و اشتها را کاهش می‌دهد.همچنین طعم شیرین کدو میل به شیرینی‌جات را کم می‌کند.


کدو سرشار از ویتامین‌ها و بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل می‌شود. بتاکاروتن حاوی خواص آنتی اکسیدانی بسیار قوی و شناخته شده است و نتایج تحقیقات مصرف میزان کافی در حد توصیه تغذیه‌ای را برای پیشگیری از سزطان مفید می‌دانند. از ویتامین‌های دیگر موجود در کدو می‌توان به ویتامین C و ویتامین E اشاره کرده. تنها یک کاسه سوپ کدو می‌تواند نیاز شما به ویتامین A را برای دو روز تامین کند. رنگ نارنجی کدو حاصل از وجو بتاکاروتن است. از مواد معدنی موجود در کدو می‌توان به پتاسیم، منیزیوم و آهن اشاره کرد به علاوه اینکه فیبر غذایی کدو بسیار بالا است.

به جز بخش گوشتی کدو، تخم کدو نیز دارای فواید زیاد است و حاوی روغن با میزان ویتامینِ بالا است. روغن تخم کدو حاوی اسید چرب امگا ۳ که نقش ضدالتهابی و تقویت کننده سیستم ایمنی دارد که برای سلامت بدن ضروری است. در تخم کدو می‌توان تعدادی از آمینواسیدهای مفید و ضروری را پیدا کرد.

بخش مورد علاقه در مورد کدو این است که هر کدو می‌تواند طعم خاص خود را داشته باشد این خاصیت بسیار ویژه است و در هیچ غذای دیگری یافت نمی‌شود.
با کدو حلوایی می‌توان یک وعده غذای اصلی‌ درست کرد، یا سوپ بسیار ساده. همچنین می‌توانید با کدو دسر خوشمزه نیز تهیه کنید؛ همراه با کمی‌ سیب و دارچین کدو را در فر گذاشته و بعد از طلایی شدن میل کنید.

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی
ee40d62f-2c49-4c10-8961-188175d7dd2c.jpg


  • یک یا دو عدد پیاز خرد شده را با کمی‌ روغن زیتون تفت دهید، دو حبه سیر به آن اضافه کنید و تا نرم شدن پیاز و سیر صبر کنید،
  • حالا یک کاسه بزرگ کدو حلوایی تکه تکه شده بدون پوست به آن اضافه کرد و کمی‌ به هم بزنید،
  • ادویه دلخواه مثل نمک و پودر کاری به آن اضافه کنید
  • در آخر دو فنجان آب اضافه کرده، درب قابلمه را گذشته و بگذارید تا ۱۵ دقیقه بپزد.
  • حالا مخلوط پخته شده را داخل مخلوط کن بریزید تا به پوره تبدیل شود. کمی‌ دارچین برای تزئین اضافه کنید. نوش جان!
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
101
پاسخ ها
1
بازدیدها
131
پاسخ ها
0
بازدیدها
124
پاسخ ها
2
بازدیدها
157
پاسخ ها
5
بازدیدها
169
پاسخ ها
10
بازدیدها
276
پاسخ ها
14
بازدیدها
1,310
پاسخ ها
9
بازدیدها
177
پاسخ ها
9
بازدیدها
170
پاسخ ها
6
بازدیدها
151
پاسخ ها
3
بازدیدها
166
پاسخ ها
0
بازدیدها
147
پاسخ ها
1
بازدیدها
160
پاسخ ها
0
بازدیدها
181
پاسخ ها
0
بازدیدها
149
پاسخ ها
0
بازدیدها
173
پاسخ ها
2
بازدیدها
164
بالا