*دستور تهیه انواع کیک*

  • شروع کننده موضوع Zahra_rad
  • بازدیدها 905
  • پاسخ ها 17
  • تاریخ شروع

Zahra_rad

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/02/21
ارسالی ها
3,789
امتیاز واکنش
8,283
امتیاز
827
سن
21
محل سکونت
Shiraz
کیک ساده (برای 4 نفر)

مواد لازم

آرد: دو لیوان
تخم مرغ: 2 عدد
شیر: یک لیوان
وانیل: نصف ق چ
بکینگ پودر: دو ق چ
روغن مایع: نصف لیوان
شکر: یک لیوان

7585564_304.jpg





طرز تهیه

1. تخم مرغ ها را داخل کاسه بشکنید.

2. سپس به آنها شکر و روغن هم بیفزایید.

3. سپس با همزن برقی مواد را با هم مخلوط کنید.

4. آرد و بکینگ پودر را مخلوط و سپس آنها را الک کرده و به مواد بیفزایید. برای اینکه مواد کاملا با هم مخلوط شوند از قاشق چوبی استفاده و مواد را با هم مخلوط کنید.

5. باید به شکلی هم بزنید که مواد کاملا با هم مخلوط شوند و مواد گلوله نشوند. مایه کیک آماده شده است.

6. آن را داخل قالب کیک کلاسیک که به شکل مستطیل بوده و ارتفاع آن 32 سانتی متر است، بریزید. برای این که مایه به دیواره نچسبد، از کمی آرد یا کاغذ الگو استفاده کنید.

7. دمای فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

8. باید به مدت 30 تا 40 دقیقه در این حرارت داخل فر بماند تا کاملا بپزد.

9. بعد از پختن کیک، قالب را برای دقایقی خارج از فر بگذارید تا خنک شود.

10. سپس کیک را از داخل قالب درآورید. آن را برش زده و میل کنید.
 
  • پیشنهادات
  • Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    کیک کشمش و گردو (برای 4 نفر)

    مواد لازم

    آرد: دو لیوان
    کشمش: یک لیوان
    مغز گردو: نصف لیوان
    تخم مرغ: چهار عدد
    کره: 150 گر
    شیر: نصف لیوان
    وانیل: یک ق چ
    شکر: یک لیوان
    پودر هل: یک ق چ
    بکینگ پودر: یک ق م
    پوست پرتقال رنده شده: به مقدار کم



    7585565_301.jpg




    طرز تهیه

    1. فر را روی حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

    2. کره و تخم مرغ ها را در هوای آزاد بگذارید تا دمای شان متعادل شود.

    3. تخم مرغ ها را داخل ظرف بشکنید. آنها را بزنید تا کف کنند.

    4. سپس وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا وانیل با تخم مرغ ها مخلوط شود.

    5. در ظرف دیگری کره را با شکر مخلوط کنید. خوب بزنید تا کره با شکر کاملا مخلوط شود.

    6. سپس به تدریج مخلوط تخم مرغ و وانیل را افزوده و خوب هم بزنید.

    7. یک عدد پرتقال را بشویید و پوست آن را داخل مایه رنده کنید. هم بزنید تا رنده پوست پرتقال با مایه مخلوط شود.

    8. کشمش و گردوها را بشویید و بگذارید آب آنها برود. کشمش و گردو را اضافه کرده و هم بزنید.

    9. در ظرف دیگری آرد بریزید و سپس به آن بکینگ پودر را اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن روی مایه الک کنید. خوب هم بزنید تا آرد با مواد مخلوط شود.

    10. داخل قالب، کاغذ الگو بگذارید. مایه را بریزید. قالب را یک ساعت داخل فر بگذارید تا بپزد.

    11. بعد از این مدت کیک را از داخل فر درآورید و بگذارید کمی خنک شود. سپس کیک را از قالب درآورید و آن را برش بزنید.

    نکته: کشمش ها را خوب داخل مایه بغلتانید تا مانع از سوختن کشمش در اثر حرارت شود.
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    کیک صبحانه دورنگ (برای 4 نفر)

    مواد لازم

    آرد سفید: دو لیوان
    آرد سفید: سه ق غ
    بکینگ پودر: نصف ق چ
    روغن: نصف لیوان
    شکر: یک لیوان
    تخم مرغ: چهار عدد
    پودر کاکائو: سه ق غ
    وانیل: یک ق چ
    ماست یا شیر: یک لیوان



    7585566_856.jpg





    طرز تهیه

    1. تخم مرغ ها را داخل کاسه بشکنید. وانیل و شکر را به آن افزوده و با همزن برقی، هم بزنید تا کاملا کرم رنگ شود.

    2. بعد از آن ماست یا شیر را اضافه کنید. همزن را دوباره روشن کنید تا ماست یا شیر با موادی که قبلا مخلوط شده بودند، دوباره مخلوط شوند.

    3. آرد را چند بار الک کنید تا سبک شود. بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید.

    4. آنها را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مواد داخل کاسه اضافه کنید تا گلوله نشود. با قاشق مواد را هم بزنید تا خمیر یکنواخت ایجاد شود.

    5. مایه آماده شده را به دو قسمت تقسیم کرده و هر بخش از مایه را داخل دو کاسه مشابه از نظر اندازه بریزید.

    6. پودر کاکائو را به یکی از کاسه ها اضافه کرده و هم بزنید. به ظرف دیگر هم سه قاشق غذاخوری آرد سفید اضافه کنید. هم بزنید تا مواد داخل هر کاسه با هم مخلوط شوند. این سه قاشق آرد را فراموش نکنید؛ چون در این صورت تناسب آرد رعایت نشده و ترکیب ها به هم می خورد.

    7. از قالب گرد استفاده کنید تا طرح قشنگ تر مشخص شود. کف قالب، کاغذ روغنی بیندازید.

    8. سه قاشق غذاخوری از مایه بدون کاکائو، وسط قالب بریزید. سه قاشق غذاخوری از مایه کاکائو را وسط مایه معمولی بریزید. این کار را به همین شکل تکرار کنید تا مایه تمام شود. نیازی به حرکت دادن قالب برای پخش شدن مایه نیست. بعد از تمام شدن مایه، با کمک خلال دندان از مرکز کیک به سمت بیرون خط بکشید تا از چند نقطه، طرح روی کیکی ایجاد شود.

    9. فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب را به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید. 20 دقیقه اول به هیچ وجه در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد اما 30 دقیقه بعد از پختن کیک می توانید وضعیت آن را بررسی کنید. اگر خلال دندانی که مرکز کیک وارد می کنید، تمیز بیرون آمد، یعنی این که کیک پخته است. در غیر این صورت آن را 10 دقیقه دیگر داخل فر بگذارید.

    10. سپس آن را از فر درآورده و بگذارید خنک شود. آن را برش زده و میل کنید.

    نکته:

    - در زمان زدن مواد داخل هر کاسه، هم زدن را مساوی انجام دهید. در غیر این صورت پف کیک می خوابد.

    - از هر وسیله ای برای ریختن مایه داخل قالب استفاده می کنید، برای هر دو مایه از آن استفاده کنید.

    - مایه باید حداکثر سه چهارم قالب را پر کند.
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    کیک کشمشی (برای 4 نفر)

    مواد لازم

    آرد: یک و نیم لیوان
    کشمش: یک و نیم لیوان
    تخم مرغ: سه عدد
    کره: 100 گرم
    شیر: نصف لیوان
    اسانس وانیل: چند قطره
    شکر: یک لیوان
    پودر هل: یک ق چ
    بکینگ پودر: نصف ق چ


    7585567_422.jpg






    طرز تهیه

    1. فر را روی حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.

    2. کره را در حرارت اتاق بگذارید تا نرم شود.

    2. به آن شکر اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

    3. به تدریج تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ ها با مواد داخل کاسه خوب مخلوط شوند.

    4. بعد از این که خوب در هم آمیختند، وانیل را بیفزایید.

    5. در ظرف دیگر، آرد، بکینگ پودر و پودر هل را اضافه کنید. این مخلوط را روی موادی که در مرحله اول آماده کردید، الک کنید.

    6. بعد از این که مایه آماده شد، کشمش ها را بشویید و بگذارید آب آنها کاملا برود. سپس کشمش ها را داخل مایه بریزید. هم بزنید تا با مایه کاملا مخلوط شوند.

    7. داخل قالب، کاغذ الگو بیندازید. مایه را داخل آن بربزید. به مدت 35 تا 45 دقیقه کیک باید داخل فر باشد.

    8. بعد از این مدت، کیک را از فر درآورده و بعد از این که کمی خنک شد، از قالب داخل ظرف مناسب بگذارید و برش بزنید.
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    کیک هویج، کشمش و دارچین (برای 4 نفر)

    مواد لازم

    آرد: یک و سه چهارم پیمانه
    دارچین: دو ق چ
    مغز گردو: نصف پیمانه
    کشمش: یک پیمانه
    تخم مرغ: چهار عدد
    روغن مایع: سه چهارم پیمانه
    وانیل: یک هشتم ق چ
    شکر: یک پیمانه
    هویج رنده شده: دو پیمانه
    بکینگ پودر: یک و یک دوم ق چ
    نمک: یک هشتم ق چ



    7585568_468.jpg





    طرز تهیه

    1. تخم مرغ ها را داخل کاسه بشکنید و به آن شکر و وانیل اضافه بیفزایید. با همزن برقی، مواد را هم بزنید تا کاملا سفیدرنگ شوند.

    2. روغن را اضافه کرده و باز هم هم بزنید.

    3. آرد، دارچین، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس آن را روی تخم مرغ زده شده، الک کنید. این کار را به تدریج انجام دهید تا مواد گلوله نشوند.

    4. هویج ها را پوست کنده و بشویید. سپس آنها را رنده کنید. مغز گردوها را کمی خرد کنید و به کشمش شسته بیفزایید. هویج و گردو را به مایه کیک اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا با مایه مخلوط شوند.

    5. کف قالب، کاغذ الگو بگذارید. مایه را داخل آن بریزید. سپس قالب را داخل فر قرار دهید. به مدت 35 تا 45 درجه باید قالب داخل فر بماند.

    6. بعد از این مدت، قالب را از داخل فر درآورده و در هوای آزاد بگذارید تا کمی سرد شود. سپس آن را برش بزنید.

    نکته: اگر دوست داشتید می توانید روی کیک را با رنده هویج یا تکه های هویج خام و گردو، تزیین کنید.
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    کیک سیب، گردو، دارچین (برای 4 نفر)

    مواد لازم

    آرد: یک و سه چهارم پیمانه
    دارچین: دو ق چ
    مغز گردو: نصف پیمانه
    تخم مرغ: چهار عدد
    روغن مایع: سه چهارم پیمانه
    وانیل: یک هشتم ق چ
    شکر: یک پیمانه
    سیب رنده شده یا خردشده بسیار ریز: دو پیمانه
    بکینگ پودر: یک و یک دوم ق چ
    نمک: یک هشتم ق چ


    7585569_721.jpg






    طرز تهیه

    شیوه درست کردن این کیک درست مانند کیک هویج، کشمش و دارچین است. با این تفاوت که در مرحله افزودن گردو، فقط کشمش را اضافه کرده و به جای رنده هویج، رنده یا خردشده سیب پوست کنده را بریزید. بقیه مراحل پخت آن هم مانند همان کیک هویج، کشمش و دارچین است.

    نکته: اگر طعم ترش دوست دارید می توانید از سیب ترش استفاده کنید. ترکیب طعم ترش سیب با مواد دیگر جالب است
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    روش درست کردن
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    گلابی
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    زنجبیل ، مواد لازم :


    کره نرم شده ۳۰۰ گرم
    شکر دانه ریز ۱۷۵ گرم
    آرد بکینگ پودر دار ۱۷۵ گرم
    پودر زنجبیل ۳ قاشق چایخوری
    تخم
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    زده شده ۳ عدد
    گلابی
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    کنده دانه گرفته
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    باریک خرد شده ۴۵۰ گرم
    شکر قهوه ای نرم ۱ قاشق غذاخوری

    روش درست کردن
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    گلابی
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    زنجبیل :

    کف یک قالب کیک گود به قطر ۲۰ سانتیمتر را کمی چرب نمایید و یک کاغذ روغنی بیاندازید.

    با یک همزن برقی، ۱۷۵ گرم از کره را با شکر، آرد، زنجبیل و تخم مرغ ها بزنید و خوب ترکیب نمایید تا به شکل خمیر یکدست و سفتی در بیاید.

    با قاشق مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح روی آن را صاف و یکنواخت نمایید.

    برش های گلابی را روی مایه ی کیک بچینید. شکر قهوه ای را روی آن ها بپاشید و باقی کره را تکه تکه روی آن ها قرار دهید.

    کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود و وقتی آن را با دست می فشارید حالت ارتجاعی داشته و سر جای خود برگردد.

    در صورت تمایل، کیک گلابی و زنجبیل را گرم به همراه بستنی یا خامه سرو نمایید.

    توصیه سرآشپز:
    شما می توانید در طرز تهیه کیک گلابی و زنجبیل سیب را جایگزین گلابی نمایید.



    fo3917.jpg
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    Creamsicle-Cake-Jello-Cake.jpg




    • در آخر،
      Please, ورود or عضویت to view URLs content!
      لیموترش رنده شده را به مایه‌ی
      Please, ورود or عضویت to view URLs content!
      اضافه کرده
      Please, ورود or عضویت to view URLs content!
      هم می‌زنیم.مواد را در قالب ریخته
      Please, ورود or عضویت to view URLs content!
      به مدت نیم ساعت در فر با دمای متوسط قرار می‌دهیم.
    امروز تصمیم داریم به شما روش پخت
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    لیمویی را آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    روش پخت این
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    خوشمزه
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    ترش
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    شیرین، با ما همراه باشید.



    مواد لازم:

    تخم مرغ:
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    عدد
    پودر قند:
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    پیمانه
    روغن:
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    پیمانه
    آرد: ۳ پیمانه
    آبلیمو: ۱ پیمانه
    پوست لیموی رنده شده: کمی
    وانیل: یک قاشق چایخوری
    بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    قالب کیک را از قبل چرب کرده و آردپاشی می‌کنیم.

    تخم مرغ‌ها را در ظرفی ریخته و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم. مخلوط تخم مرغ و وانیل را با هم‌زن خوب هم می‌زنیم.

    روغن، آبلیمو و پودر قند را به مخلوط فوق اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم.

    حالا نوبت اضافه کردن آرد است. آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و به تدریج به مواد بالا می‌افزاییم و هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شوند.

    در آخر، پوست لیموترش رنده شده را به مایه‌ی کیک اضافه کرده و هم می‌زنیم.

    مواد را در قالب ریخته و به مدت نیم ساعت در فر با دمای متوسط قرار می‌دهیم
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    کیک شنی یک
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    فوق‌العاده خوشمزه
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    سبکی که در اینجا دستور تهیه آن را توضیح می‌دهیم،
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    شنی نام دارد. دلیل این نام‌گذاری روکش شیرعسلی
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    پودر نارگیل است که مثل شن روی سطح
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    پخش می‌شود. این
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    شنی آسان
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    خوش طعم را می‌توانید برای ایام عید تهیه کنید
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    پس از برش دادن، با آن از میهمانانتان پذیرایی کنید.

    302579_899.jpg


    مواد لازم برای
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    شنی:

    آرد دولیوان دسته دار فرانسوی +دوقاشق غ
    شکر یک لیوان
    شیر یک
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    داغ
    روغن یک
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    سر خالی
    تخم مرغ ۴ عدد
    وانیل نصف قاشق چ
    بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری
    پودر هل یک قاشق مرباخوری




    طرز تهيه کیک شنی:
    برای روی کیک بعد از پخت
    نصف قوطی شیر عسلی
    پودر نارگیل بو داده نصف لیوان
    دوستان نارگیل رو توی تابه بریزید و هم بزنید تا شیری رنگ بشه
    ابتدا تخم مرغ ها رو با شکر شش تا هفت دقیقه با دور تند همزن بزنید. وانیل و هل رو اضافه کنید و دو دقیقه بزنید.روغن مایع رو اضافه و دو دقیقه بزنید شیر داغ رو بریزید و دو دقیقه بزنید ( همش با دورتند همزن ). بعد آرد و بکینگ پودر رو سه بار از قبل الک کنید و در سه نوبت به مایع اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید و زیر و رو کنید تا گوله ای نباشه.توی قالب مستطیلی ۲۳×۳۵یا قالب ۲۰ ×۳۹ هم مناسبه حتی تابه های پیرکس.کفشو با دو تاسه قطره روغن چرب کنید و بعد کاغذ روغنی روش بزارید مواد رو بریزید داخلش و در فر از یک ربع گرم شده دمای ۱۸۰ بزارید البته مواظب باشید دمای فرها باهم متفاوته .به مدت ۳۵ تا۴۰ دقیقه با یک سیخ چوبه تست کنید اگه بهش نچسبید کیکتون اماده هست.




    نکته:
    تمام مواد کیک باید به دمای محیط برسه
    فر از قبل روشن و باشه .
    موفع پخت روی کیکتون بایدطلایی رو به سرخ باشه.)
    بهد از اینکه کیک رو از فر درآوردید تا کیکتون داغ داغه شیر عسلی سرد رو روش بریزید نصف قوطی کافیه با پشت قاشق به همه جا برسونید بعد پودرنارگیل بوداده رو روش بریزید مثل شن به همه جا بپاشید بزارید تا خنک بشه بعد برش بزنید وبا پودرپسته تزیین کنید. .
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    1144-239x300.jpg




    کیک با طعم خاص در این جا آموزش می دهیم فوق العاده خوشمزه است همراه ما باشید با آموزش تصویری روش درست کردن
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    سه شیر
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    سه شکلاتی در ادامه مطلب .


    آموزش تصویری روش درست کردن
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    سه شیر
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    سه شکلاتی ، مواد اولیه :




    برای
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    :

    پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه
    آرد ۱
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    نیم پیمانه
    بیکینگ پودر ۱ ق چ
    کره ۱۱۵ گرم
    تخم
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    (درشت) تخم
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    ۲ عدد
    شیر ۱/۲ پیمانه
    شکر ۱ ونیم پیمانه
    نمک ۱/۲ ق چ



    برای گلیز :
    شکلات ۲۰۰ گرم
    خامه ۱/۲ پیمانه
    شیر شیر ۲/۳ پیمانه
    پودر کاکائو ۲ ق غ
    شیر عسلی ۳۵۰ گرم



    برای تایپینگ :
    خامه ۲۰۰ گرم
    شکر ۱/۴ پیمانه
    شکلات ۴۰ گرم



    آموزش تصویری روش درست کردن کیک سه شیر و سه شکلاتی :

    فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدیم.
    قالبی رو برای کیک در نظر میگیریم. مثلا حدود ۲۰ در ۳۰ سانت. حالا کمی بزرگتر یا کوچکتر.
    قالب رو با کره به خوبی چرب میکنیم.
    با پودر کاکائو کل سطحش رو پوشش میدیم.

    5.jpeg




    حالا با برس پودر کاکائوی اضافی رو جمع کرده از قالب خارج میکنیم.



    مایه کیک رو آماده میکنیم.

    آرد ، نمک ، بیکینگ پودر و کاکائو را الک کنید ( من از کاکائوی تیره استفاده کردم که کیفیت بهتری داره و رنگ کیک رو تیره تر میکنه)
    کره و شکر و وانیل را ۲ دقیقه خوب بزنید و تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید.

    نصف مواد خشک را به مواد تر اضافه کنید.
    شیر را با مخلوط بزنید تا یکدست شود

    باقی مانده آرد را اضافه کرده و به آرامی کاملا مخلوط کنید
    آرد ، نمک ، بیکینگ پودر و کاکائو را الک کنید ( من از کاکائوی تیره استفاده کردم که کیفیت بهتری داره و رنگ کیک رو تیره تر میکنه)
    کره و شکر و وانیل را ۲ دقیقه خوب بزنید و تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید.
    نصف مواد خشک را به مواد تر اضافه کنید.
    شیر را با مخلوط بزنید تا یکدست شود
    باقی مانده آرد را اضافه کرده و به آرامی کاملا مخلوط کنید
    توی قالب میریزیم.

    1259.jpg




    سطحش رو صاف میکنیم و میذاریمش توی فر.
    برای مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه. بعد از ۲۰ دقیقه چک کنید اگه تستر تمیز بیرون اومد کیک رو از فر خارج کنید (واسه کیکها هرگز اجازه نداریم در **فر رو قبل از ۲۰ دقیقه باز کنیم. اما بعد از بیست دقیقه چکش میکنیم هر وقت تستر تمیز بیرون اومد یعنی دیگه آماده است.)
    تا کیک میپزه گلیز رو آماده میکنیم.

    1146.jpg




    حتما از تلخ ترین شکلاتی که تحمل تلخیش رو دارید استفاده کنید. ترجیحا نود درصد.
    شکلات رو ذوب میکنیم.
    شیر و خامه و شیر عسلی و کاکائو رو اضافه کرده و ویسک میکنیم تا کاملا مخلوط شه.
    بچشید اگر براتون شیرینه میتونید پودر کاکائوی بیشتری بریزید.

    عکس قبل و بعد کیک رو با هم مقایسه کنید.

    ببینید عملا مایه کیک ارتفاعی نداشته ولی خود کیک تا لبه قالب پف کرده و بالا اومده. این رمز موفقیت کیکه که گلیز رو به خوبی خواهد نوشید.
    نیم ساعت صبر میکنیم تا کیک خنک شه و بعد با سیخ چوبی حفراتی توی کیک ایجاد میکنیم. سیخ چوبی رو تا انتهای کیک فرو میبریم.

    1142.jpg




    حالا کم کم گلیز رو به خورد کیک میدیم.

    1143.jpg




    همینطور ادامه میدیم تا کل کیک سیراب شه و گلیز تمام شه.
    کیک بافتی اسفنجی داره و کل گلیز رو خواهد نوشید.

    1141.jpg




    روی کیک رو با سلفون میپوشونیم.
    و میذاریمش توی یخچال به مدت سه ساعت و یا شب تا صبح.

    1145.jpg




    بازم تاکید میکنم شما به میزان پف کیک دقت کنید. این دقیقا رمزشه. وگرنه همه گلیز رو به خوبی جذب نخواهد کرد.
    مطابق دستور خامه فرم گرفته درست میکنیم.
    ویا بصورت آماده از لوازم قنادی فروشی ها تهیه میکنیم.

    1140.jpg




    خامه رو روی سطح کیک پخش میکنیم.
    روش شکلات رنده میکنیم و به سایز دلخواه برش زده و سرو میکنیم.

    1144.jpg


    نکته:
    همینطور که عرض شد گلیز رو حتما بچشید و شیرینی و تلخیش رو تنظیم کرده و بعد روی کیک بریزید.

    این کیک در صورت مرطوب بودن خیلی خوشمزه تر است و اصل کیک شکلات به همان رطوبت کیک است .
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا