سالاد اسفناج مکزیکی

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 161
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
مواد لازم برای سالاد اسفناج مکزیکی
  1. روغن زیتون 1 قاشق
  2. اسفناج خرد شده 1 کاسه
  3. لوبیا قرمز پخته شده بدون آب 1 لیوان
  4. کنسرو ذرت 1 عدد
  5. فلفل دلمه ای خرد شده 1 عدد
  6. آووکادو خرد شده 1 عدد
  7. پودر سیر
  8. نمک
  9. فلفل
  10. سس تند
%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%A7%D8%AC-%D9%85%DA%A9%D8%B2%DB%8C%DA%A9%DB%8C.jpg
source.gif

طرز تهیه سالاد اسفناج مکزیکی
روغن زیتون را در تابه بریزید و هنگامیکه کمی گرم شد، اسفناج ها را درون آب بریزید و تا جایی که تیره رنگ و پلاسیده شوند آن را بپزید. سپس آنها را به همراه بقیه مواد در کاسه سالادتان بریزید و در نهایت با سس تند نوش جان کنید!
نکات تکمیلی در مورد سالاد اسفناج مکزیکی
سالاد اسفناج مکزیکی جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
سالاد اسفناج مکزیکی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
 

برخی موضوعات مشابه

بالا