مواد لازم برای سالاد اسفناج مکزیکی
طرز تهیه سالاد اسفناج مکزیکی
روغن زیتون را در تابه بریزید و هنگامیکه کمی گرم شد، اسفناج ها را درون آب بریزید و تا جایی که تیره رنگ و پلاسیده شوند آن را بپزید. سپس آنها را به همراه بقیه مواد در کاسه سالادتان بریزید و در نهایت با سس تند نوش جان کنید!
نکات تکمیلی در مورد سالاد اسفناج مکزیکی
سالاد اسفناج مکزیکی جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
سالاد اسفناج مکزیکی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
- روغن زیتون 1 قاشق
- اسفناج خرد شده 1 کاسه
- لوبیا قرمز پخته شده بدون آب 1 لیوان
- کنسرو ذرت 1 عدد
- فلفل دلمه ای خرد شده 1 عدد
- آووکادو خرد شده 1 عدد
- پودر سیر
- نمک
- فلفل
- سس تند
![%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%A7%D8%AC-%D9%85%DA%A9%D8%B2%DB%8C%DA%A9%DB%8C.jpg](http://files.namnak.com/users/kk/aup/201701/598_pics/%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%A7%D8%AC-%D9%85%DA%A9%D8%B2%DB%8C%DA%A9%DB%8C.jpg)
![source.gif](http://namnak.com/source.gif)
طرز تهیه سالاد اسفناج مکزیکی
روغن زیتون را در تابه بریزید و هنگامیکه کمی گرم شد، اسفناج ها را درون آب بریزید و تا جایی که تیره رنگ و پلاسیده شوند آن را بپزید. سپس آنها را به همراه بقیه مواد در کاسه سالادتان بریزید و در نهایت با سس تند نوش جان کنید!
نکات تکمیلی در مورد سالاد اسفناج مکزیکی
سالاد اسفناج مکزیکی جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
سالاد اسفناج مکزیکی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک