طرز تهیه:ابتدا سیبزمینیها را آبپز کنید و بعد از پوست کندن آنها را به صورت مکعبی خرد کنید. اگر از کنسرو لوبیا استفاده میکنید، آب آن را جدا کرده و در غیر این صورت میتوانید یک پیمانه لوبیا قرمز یا چیتی را با آب و مقداری نمک پخته و در این سالاد استفاده کنید.
در این مرحله خیارشور را همراه قارچ و کلم قرمز خرد کنید و به مخلوط لوبیا و سیبزمینی اضافه کنید. در نهایت ذرت آبپز و شیرین را هم به مواد سالاد بیفزایید. در یک ظرف جداگانه ماست چکیده را با سس مایونز، آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کرده و سپس مواد سالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید. این سالاد را یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس با تعدادی زیتون تزئین کنید.
در این مرحله خیارشور را همراه قارچ و کلم قرمز خرد کنید و به مخلوط لوبیا و سیبزمینی اضافه کنید. در نهایت ذرت آبپز و شیرین را هم به مواد سالاد بیفزایید. در یک ظرف جداگانه ماست چکیده را با سس مایونز، آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کرده و سپس مواد سالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید. این سالاد را یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس با تعدادی زیتون تزئین کنید.