۱/۲ پیمانه خیار
۱/۲ پیمانه گوجه گیلاسی
۱/۴ پیمانه پیاز قرمز
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق چای خوری سرکه سیب
به میزان لازم نمک
به میزان لازم فلفل سیاه
۳ قاشق غذاخوری آبلیمو
۱ قاشق غذاخوری شیره درخت افرا
۳ پیمانه طالبی
۲ قاشق غذاخوری نعناع
۱- میزانهای ذکر شده برای میوه و سبزیجات بصورت خرد شده هستند. خیار رو نازک حلقه حلقه کنید. گوجه گیلاسی ها رو از وسط نصف کنید. پیاز رو خلالی کنید. طالبی رو مکعبی خرد کنید.
۲- به جای شیره درخت افرا میتونید از عسل هم استفاده کنید.
خیار، گوجه و پیاز رو در کاسهای بریزید و با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، سرکه سیب، مقدار کمی نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید. ترکیب رو بچشید و در صورت لزوم سرکه، نمک و یا فلفل بیشتری به اون اضافه کنید و تا زمان سرو در یخچال بذارید.
برای تهیه سس سالاد، آبلیمو رو با شیره درخت افرا و کمی نمک در کاسه کوچکی بزنید. بعد در حالی که مواد رو هم میزنید به تدریج ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون به اونها اضافه کنید. سس رو هم بچشید و در صورت لزوم آبلیمو، شیره درخت افرا و یا کمی نمک به اون اضافه کنید. سس رو کنار بذارید.
تکههای طالبی رو در کاسه بزرگی بریزید و سس رو روی اونها بریزید. مواد رو با هم ترکیب کنید. بعد ترکیب خیار و گوجه و پیاز رو اضافه کنید(آب اضافی اون ها رو به سالاد اضافه نکنید). مواد سالاد رو با هم ترکیب کنید و برای سرو برگهای نعناع رو روی اون پخش کنید.
۱/۲ پیمانه گوجه گیلاسی
۱/۴ پیمانه پیاز قرمز
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق چای خوری سرکه سیب
به میزان لازم نمک
به میزان لازم فلفل سیاه
۳ قاشق غذاخوری آبلیمو
۱ قاشق غذاخوری شیره درخت افرا
۳ پیمانه طالبی
۲ قاشق غذاخوری نعناع
۱- میزانهای ذکر شده برای میوه و سبزیجات بصورت خرد شده هستند. خیار رو نازک حلقه حلقه کنید. گوجه گیلاسی ها رو از وسط نصف کنید. پیاز رو خلالی کنید. طالبی رو مکعبی خرد کنید.
۲- به جای شیره درخت افرا میتونید از عسل هم استفاده کنید.
خیار، گوجه و پیاز رو در کاسهای بریزید و با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، سرکه سیب، مقدار کمی نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید. ترکیب رو بچشید و در صورت لزوم سرکه، نمک و یا فلفل بیشتری به اون اضافه کنید و تا زمان سرو در یخچال بذارید.
برای تهیه سس سالاد، آبلیمو رو با شیره درخت افرا و کمی نمک در کاسه کوچکی بزنید. بعد در حالی که مواد رو هم میزنید به تدریج ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون به اونها اضافه کنید. سس رو هم بچشید و در صورت لزوم آبلیمو، شیره درخت افرا و یا کمی نمک به اون اضافه کنید. سس رو کنار بذارید.
تکههای طالبی رو در کاسه بزرگی بریزید و سس رو روی اونها بریزید. مواد رو با هم ترکیب کنید. بعد ترکیب خیار و گوجه و پیاز رو اضافه کنید(آب اضافی اون ها رو به سالاد اضافه نکنید). مواد سالاد رو با هم ترکیب کنید و برای سرو برگهای نعناع رو روی اون پخش کنید.