طرز تهیه ترشی انجیر

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,555
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه ترشی انجیر

images15.jpg



مواد لازم جهت تهیه ترشی انجیر:


انجیر2 کیلو گرم

شکر 750 گرم

آب 1 لیوان

دارچین 1 قاشق غذا خوری

سرکه به مقدار لازم




طرز تهیه :
شکر , سرکه , آب و دارچین را در ظرفی جوشانده و انجیرهای شسته شده را به آن اضافه کنید.


اجازه دهید مواد چند جوش بخورند. مواد را از روی حرارت برداشته و 24 ساعت کنار بگذارید.

این کار را 3 روز تکرار کنید و روز سوم مواد را داخل ظرف مناسب ریخته و درجایی خنک قرار دهید تا ترشی خوب جا افتاده شود.


منبع:مجله تصویر زندگی
 
  • لایک
واکنش ها: Diba
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۱. طرز تهیه ترشی انجیر (روش اول)

    مواد لازم
    انجیر
    ۲ کیلو گرم
    شکر ۷۵۰ گرم
    آب ۱ لیوان
    دارچین۱ قاشق غذا خوری
    سرکه به مقدار لازم
    زمان لازم برای آماده سازی ترشی ۳ روز

    دستور تهیه

    • انجیر‌ها را خوب بشویید و آن‌ها را در آبکش ریخته تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود.
    • حال شکر، آب، سرکه و دارچین را در یک ظرف بریزید و آن را روی حرارت بگذارید، انجیر‌های شسته شده را نیز به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا چند قل بخورد و شکر‌ها آب شوند.
    • سپس مواد را از روی حرارت بردارید و آن را به مدت ۲۴ ساعت دست نزنید. این کار را ۳ روز تکرار کنید.
    • روز سوم مواد را پس از سرد شدن در یک ظرف تمیز و خشک بریزید و در آن را محکم ببندید.
    • ظرف را در جایی خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.
    پس از گذشت حداقل یک ماه ترشی انجیر شما آماده سرو است...

    260736_962.jpg
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۲. دستور تهیه ترشی انجیر (روش دوم)

    مواد لازم (برای یک کیلوگرم)
    انجیر یک کیلوگرم
    نمکیک دوم قاشق چایخوری
    فلفل سبز ۳ عدد
    گلپر پودر نشده۱ قاشق سوپخوری
    سرکه‌ی سفید به میزان لازم
    زمان لازم برای آماده سازی ترشی ۱ ساعت

    طرز تهیه

    • در قدم اول انجیر‌ها را بشویید و آن‌ها را روی یک پارچه تمیز پخش کنید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود.
    • به کمک یک خلال دندان تمیز چند سوراخ روی انجیر‌ها ایجاد کنید.
    • سپس انجیر‌ها را درون یک ظرف شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید.
    • به انجیر‌ها نمک، فلفل سبز، گلپر و سرکه را اضافه کنید. توجه کنید که سرکه باید به اندازه‌ای بریزید که همه‌ی انجیر‌ها در سرکه غوطه ور شوند.
    • سپس در شیشه را محکم ببندید و آن را در هوای آزاد و خنک بگذارید تا ترشی برسد.
    • پس ازگذشت حداقل یک ماه ترشی انجیر شما آماده سرو است.

    260739_246.jpg
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۳. طرز تهیه ترشی انجیر (روش سوم)

    مواد لازم
    انجیر تازه
    ۶۷۵ گرم
    زنجفیل تازه ۷۵ گرم
    سرکه سفید۶۰۰ میلی‌لیتر (دو و یک دوم پیمانه)
    سرکه میوه۶۰۰ میلی‌لیتر (دو و یک‌سوم پیمانه)
    شکر ۶۷۵ گرم
    دانه میخک۱ تا ۲ عدد
    پوست لیموی رنده‌کرده از یک عدد لیمو
    پکتین ۱ پینچ​
    زمان لازم برای آماده سازی ترشی ۱ ساعت

    دستور تهیه

    • ابتدا مایه‌ ترشی را آماده کنید، برای تهیه مایه‌ ترشی باید سرکه سفید، سرکه میوه، شکر، میخک، زنجفیل پوست گرفته شده و پوست لیمو را با هم مخلوط کنید و آن را روی شعله بگذارید تا بجوشد، سپس شعله را خاموش و پکتین را به آن اضافه و مخلوط کنید.
    • انجیر را بشویید و آن را کنار بگذارید تا خوب خشک شود.
    • به کمک یک خلال دندان سوراخ‌هایی در هر کدام از انجیر‌ها ایجاد کنید.
    • سپس انجیر‌ها را در ظرف مورد نظر ترشی بیندازید.
    • مایه‌ درست شده را به ظرف اضافه کنید تا روی همه‌ انجیر‌ها را بپوشاند.
    • در ظرف را محکم ببندید و آن را در یک محیط خنک به غیر از یخچال بگذارید.
    • حداقل یک ماه زمان لازم است تا ترشی انجیر برسد.
    • پس از یک ماه می‌توانید در ظرف را باز کنید و ترشی را مصرف کنید. توجه کنید که هر چه ترشی بیشتر بماند بهتر می‌شود.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا