طرز تهیه خورشت ماست هندی

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,555
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه خورشت ماست هندی

tasvirezendegi.ir556.jpg

طرز تهیه خورشت ماست هندی


آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 1 ساعت


مواد اولیه :
مرغ پاک کرده 1 عدد
ماست کیسه آب گرفته 1 کیلو گرم
پیاز سرخ کرده 2 قاشق سوپخوری
گشنیز 250 گرم
زیره نیمه کوب 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
سیر 3 الی 4 عدد
زعفران سائیده شده یک قاشق چایخوری
روغن 100 گرم
نمک وفلفل به مقدار لازم


tasvirezendegi.ir555.jpg

طرز تهیه :

مرغ را بعد از تمیز کردن و شستن،با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده،با حرارت ملایم می گذاریم بپزد. گشنیز را تمیز کرده، می شوئیم و ریز خرد می کنیم. سیر را کوبیده با گشنیز در روغن کمی سرخ می نمائیم و آن را در ظرف مرغ می ریزیم. زیره را اضافه نموده، زعفران را در کمی آب جوش حل می نماییم . نصف آن را در مرغ می ریزیم. به حد کافی نمک و فلفل به آن اضافه نموده،می گذاریم آب آن در حدود 2 تا 3 قاشق بماند. مرغ را از ظرف خارج می کنیم،کمی که سرد شد،آن را قطعه قطعه می کنیم و استخوانهای درشت آن را بیرون می آوریم. مرغ را دوباره در ظرف می ریزیم؛حرارت را کاملا ملایم می نماییم؛ماست را با بقیه زعفران و کمی نمک مخلوط کرده، هم می زنیم تا کاملا صاف شود و داخل ظرف مرغ می ریزیم و هم می زنیم. باید دقت کرد بعد از ریختن ماست،
خورشت نجوشد؛کافی است فقط ماست داغ شود؛در غیر این صورت ماست به علت جوشیدن می برد و خورشت آب انداخته،به صورت دلخواه در نمی آید. در صورتی که مرغ با مقدار آب ذکر شده پخته نشد، کمی آب اضافه می نماییم.
این خورشت را می توانیم با گوشت تهیه کنیم؛ در این صورت 500 گرم گوشت بدون استخوان کافی است. البته گوشت برای پختن به آب بیشتری احتیاج دارد.



tasvirezendegi.ir557.jpg



مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا