غذای ایرانی طرز تهیه خورشت هویج تبریزی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 115
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
خیلی ها به محض شنیدن اسم هویج, انتظار یک غذای شیرین و شاید بدمزه را دارند, اما باید تاکید کنیم که خورشت هویج به صورت ملس و یا ترش نیز قابل طبخ است . این خورشت متعلق به تبریز است و طرفداران زیادی در این شهر دارد.

به همین دلیل نام اصلی این غذا , خورشت هویج تبریزی است . این خورشت هم مانند اکثر خورشت های دیگر هم با مرغ و هم با گوشت تهیه می شود . اگر قصد تهیه یک خورشت هویج مجلسی را دارید , بهتر است آن را به حالت مرسوم و شیرین درست کنید . می توانید از گوشت گوسفندی نیز استفاده کنید , اما اگر قصد چنین کاری را دارید , باید مقدار ادویه هارا تغییر دهید تا بوی گوشت گوسفندی , خورشت را بدبو نکند .

مواد لازم خورشت هویج برای 4 نفر:

  • هویج 400 گرم
  • مرغ 400 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • آلو 100 گرم
  • زعفران دم کرده 4 قاشق غذا خوری
  • رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذا خوری
  • نمک , فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
1897133_913.jpg


طرز تهیه خورشت هویج:

ابتدا پیاز را رنده کرده و سرخ کنید.

بعد از طلایی شدن پیازها , مرغ و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید . به مدت 4 دقیقه مواد را تفت دهید تا تغییر رنگ بدهند.

آب را به خورشت اضافه کنید, سپس نمک و فلفل را به مرغ بیافزایید.

کمی منتظر بمانید تا مواد جوش بیاید , در قابلمه را کامل بگذارید و شعله را روی حالت کم تنظیم کنید.

در این فاصله هویج هارا پوست کنده و خلالی خرد کنید. در ماهیتابه ای جداگانه هویج هارا سرخ کنید .

مرغ را بررسی کنید , زمانی که مرغ به حالت نیم پز رسید , ( حدود یک ساعت پس از پخت ) هویج های سرخ شده را همراه با آلو به مرغ اضافه کنید.

اجازه دهید که مواد حدود 40 دقیقه با شعله بسیار کم پخته شود , سپس زعفران را داخل خورشت ریخته و به آرامی هم بزنید. بگذارید زعفران حدود 10 دقیقه با خورشت بجوشد. غذا اماده است.

نکات:

1.این خورشت را نباید زیاد بهم بزنید, چرا که مواد آن به راحتی له می شوند .

2.اگر برای پخت این خورشت از گوشت استفاده می کنید , نمک را در مرحله آخر به خورشت اضافه کنید . ( نمک باعث سفت شدن گوشت می شود )

3.اگر می خواهید خورشتی ملس و یا ترش داشته باشید , باید قبل از افزودن زعفران , به آن آبلیمو اضافه کنید .

4. طعم مرسوم و اصلی خورشت شیرین است . بنابراین ممکن است حالت ترش این خورشت به ذائقه همه سازگار نباشد .

5.اگر آلوهای خریداری شده , نرم هستند , آلو را کمی دیرتر به خورشت اضافه کنید .

6.اندازه خرد شدن پیاز در این خورشت , سلیقگی می باشد و حتما نیاز به رنده کردن آن نیست .
 
  • پیشنهادات
  • dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله
    خورشت هویج یکی از اون دسته خورشت‌های لذیذی هستش که با ترکیبات مختلفی درست میشه از گوشت گرفته تا مرغ و همراه طعم دهنده‌هایی مثل آلو. اینجا میتونین طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو رو ببینین که خیلی راحت سریع و خوشمزه است.

    طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله

    مواد لازم
    • سـ*ـینه مرغ: ۱ عدد
    • هویج: ۴ عدد
    • آلو بخارا: حدود ۸ الی ۱۰ عدد
    • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
    • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
    • کره: ۴۰ گرم
    • زعفران دم کرده به مقدار لازم
    • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
    طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله

    طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله

    طرز تهیه:
    ۱. برای تهیه این خورشت خوشمزه ابتدا مرغ، کمی روغن، پیاز داغ، نمک، فلفل و زرچوبه رو با هم تفت میدیم تا رنگ مرغ برگرده.
    طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله

    ۲. حالا رب رو هم اضافه کرده و مواد رو با هم تفت میدیم تا رب هم از خامی دربیاد.
    طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله

    ۳. هویج هارو خلالی خرد میکنیم.
    طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله

    ۴. بعد هویج و کره رو به مواد اضافه میکنیم و با هم کمی تفتشون میدیم. کره باعث میشه تا این خورشت خیلی خوش‌طعم بشه.
    طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله

    ۵. حالا آلو‌هایی که بهتره از قبل کمی خیس شده باشن رو هم اضافه میکنیم.
    طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله

    ۶. حدود ۱ الی ۱ و نیم لیوان آب به مواد اضافه کرده و در قابلمه رو میبندیم و اجازه میدیم تا خورشت با حرارت ملایم بپزه.
    طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله

    ۷. بعد از پخت خورشت بهش به مقدار لازم زعفرون دم کرده هم اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا خورشت غلیظ بشه و جا بیوفته.
    طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله

    ۸. حالا خورشت آماده سرو کردنه.
    طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا