طرز تهیه رولت سالمون کنجدی

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم برای رولت سالمون کنجدیرولت سالمون
فیله سالمون :4 تکه (هر کدام 170 گرم)
نمک و فلفل سیاه آسیاب شده :به مقدار لازم
دانه کنجد :80 گرم
روغن زیتون :½ 1 قاشق سوپ خوری
سرکه :2 قاشق سوپ خوری
سس سویا :2 قاشق سوپ خوری
خیار :2 عدد برای سرو
%D8%B1%D9%88%D9%84%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%88%D9%86.jpg

برای پختن سالمون در فر، حرارت گریل (بالای فر) را روشن می کنیم و یک تابه نسوز را با فویل آلومینیوم می پوشانیم. فیله ها را حدود 4 دقیقه در هر طرف می پزیم. این غذا در مدت 30 دقیقه برای 4 نفر آماده سرو می شود.
کباب پز (گریل) یا یک تابه مناسب را روی حرارت متوسط گرم می کنیم
یک فیله سالمون را روی یک سطح کار تمیز قرار می دهیم. با یک چاقوی تیز، تمام پوست و چربی ماهی را می گیریم سپس فیله را به طور افقی برش می دهیم و یک انتهای آن را نمی بریم که جدا نشود. با این کار فیله به یک ورقه متصل و بزرگتر تبدیل می شود.
فیله باز شده را برگردانده. با نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
فیله را که حالا به صورت ورقه نازکی درآمده از سمت عرضی آن محکم می پیچانیم. می توانیم با یک خلال چوبی نگهش داریم تا باز نشود. با بقیه فیله ها هم همین کار را می کنیم. (انتهای فیله را جدا نمی کنیم تا طول فیله بیشتر شود)
دانه های کنجد را در ظرف کوچکی می ریزیم. یک رولت را برمی داریم، بالا و پایین آن را با کنجد می پوشانیم و بعد کمی روغن زیتون روی کنجدها می ریزیم. سه رولت دیگر را هم با کنجد می پوشانیم و داخل تابه روغن زیتون می پاشیم.
در یک کاسه کوچک ، سرکه و سس سویا را با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم.
رولت ها را داخل تابه روی حرارت قرار می دهیم و هر دو طرف آن را حدود 5 دقیقه سرخ می کنیم . اگر می خواهید روی کباب پز این غذا را درست کنید لبه های یک تکه فویل آلومینیوم ضخیم را تا می کنیم تا یک تابه کم عمق را تشکیل دهد و آن را روی کباب پز می گذاریم. رولت ها را روی فویل قرار می دهیم و به مدت 4 تا 6 دقیقه کباب می کنیم تا تیره شود. بعد آن ها را برمی گردانیم و طرف دیگر آن را کباب می کنیم تا وقتی که کامل پخته شوند.
سپس رولت ها را از روی کباب پز بر می داریم و مخلوط سویا را روی آن می ریزیم و سرو می کنیم.
می توانید خیارها را به شکل نازک برش دهید و اگر دوست دارید رولت ها را روی باریکه های خیار سرو کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا