طرز تهیه سبزی پلو ماهی هندی مخصوص فصل تابستان

  • شروع کننده موضوع Zahra_rad
  • بازدیدها 134
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

Zahra_rad

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/02/21
ارسالی ها
3,789
امتیاز واکنش
8,283
امتیاز
827
سن
21
محل سکونت
Shiraz
576782162-samatak-com.jpg

سبزی پلو ماهی هندی غذای خوشمزه تابستانی
خانم های گد بانو و خانه دار و علاقمند به داشتن تنوع غذایی و پختن انواع غذاهای ایرانی و فرنگی اگر می خواهید غذایی فرنگی جدید یاد بگیرید و برای خانواده خود درست کنید که از خوردن آن لـ*ـذت ببرید میتوانید به متن زیر مراجعه کنید تا یک غذای هندی کخصوص تابستان را یاد بگیرید .



طرز تهیه سبزی پلو ماهی هندی مخصوص فصل تابستان
این غذا با اینکه یک غذای هندی است ولی با توجه به اینکه بسیار کم ادویه است و از آن مهم تر در ترکیب آن ماست و سبزیجات تازه استفاده شده است، ضد عطش است. در ضمن ماهی هم از جمله گوشت هایی است که مصرف آن عطش زا نیست البته به شرط آنکه نمک زیادی به آن زده نشود.



مواد لازم:

2 پیمانه برنج هندی
2 تکه بزرگ ماهی سالمون
1 پیمانه ماست پر چرب
1/2 ق چ ادویه گرام ماسالا
1/2 ق چ زردچوبه
1/2 پیمانه گشنیز تازه خرد شده
2 ق س شوید تازه خرد شده
3 ق س نعنای تازه خرد شده
1 حبه سیر (له شود)
1/2 ق چ پودر فلفل قرمز
2 ق س پیاز داغ
2 ق س زعفران دم کرده
2 ق س آب لیموی تازه
نمک و فلفل سیاه به میزان کافی
روغن به میزان لازم
 
  • لایک
واکنش ها: Diba
  • پیشنهادات
  • Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    طرز تهیه:

    1. ابتدا ماهی را با زردچوبه ، نمک ، آب لیمو ، یک قاشق غذاخوری روغن و ادویه گرام ماسالا مخلوط کرده و در ظرف در بسته در یخچال به مدت 2 ساعت استراحت دهید. برنج را طبق معمول آبکش کنید.



    2. حالاماهی ها را در روغن داغ سرخ کرده و کنار بگذارید. سپس در روغنی که ماهی را سرخ کرده اید سیر له شده را با سبزی ها تفت داده ، ماست،نمک و فلفل را هم به آن اضافه کنید. اگر دوست دارید غذایتان تند باشد، پودر فلفل قرمز هم اضافه کنید.



    3. حالا در قابلمه ای که می خواهید غذا را در آن درست کنید،
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    کمی روغن ریخته و مقداری برنج در ته قابلمه بریزید. سپس از مواد داخل تابه لابه لای برنج بریزید.



    4. در آخر پیاز داغ را روی برنج ریخته و ماهی را روی آن بگذارید. زعفران دم کرده را هم روی برنج بریزید و برنج را به مدت 45 دقیقه دم کنید. سپس غذا را سرو کنید.



    فوت و فن:



    برای تهیه ادویه گرام ماسالای خانگی همه مواد زیر را آسیاب کرده و مخلوط کنید:



    1 ق چ زیره سیاه، 1 ق چ زیره سبز، 1 ق چ دانه فلفل سیاه، 2 تا 3 عدد برگ بو، 1 عدد چوب دارچین، 1 ق چ فلفل قرمز، 1 عدد جوز هندی، 1 ق چ زردچوبه، 3 عدد هل سبز درسته.



    ولی ادویه گرام ماسالای آماده را از عطاری ها می توانید تهیه کنید.
     
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    برخی موضوعات مشابه

    بالا