- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1- تمر را با نصف لیوان آب (از یک و نیم لیوان) خیس کرده و بعد از صافى عبور دهید.
2- در یک قابلمه کوچک همه مواد را خوب مخلوط کنید. چون تمر هندى شور است من در مواد لازم نمک را ذکر نکردم. پس ابتدا مزه مواد را بچشید و مطابق ذائقه تان نمک و یا ادویه ها را اضافه کنید و سپس قابلمه را روى حرارت گذاشته و بعد از اولین جوش حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد 5 دقیقه بجوشد.
این سس در ظرف دربسته و در یخچال تا چند هفته قابل نگهداریست.
نکته : مقدار تخم گشنیز نسبت به بقیه مواد بیشتر است و باید نسبت به ادویه هاى دیگر طعم آن غالب باشد.[/BCOLOR]
پودر فلفل قرمز تند 1 قاشق مربا خوری |
پودر فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری |
پودر زیره سبز 1 قاشق مرباخوری |
پودر تخم گشنیز 2 قاشق غذاخوری |
آب یک و نیم لیوان |
سرکه یک چهارم لیوان |
تمرهندی یک چهارم یک بسته تمر |
رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری |
پودر کاری 1 قاشق مرباخوری |
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1- تمر را با نصف لیوان آب (از یک و نیم لیوان) خیس کرده و بعد از صافى عبور دهید.
2- در یک قابلمه کوچک همه مواد را خوب مخلوط کنید. چون تمر هندى شور است من در مواد لازم نمک را ذکر نکردم. پس ابتدا مزه مواد را بچشید و مطابق ذائقه تان نمک و یا ادویه ها را اضافه کنید و سپس قابلمه را روى حرارت گذاشته و بعد از اولین جوش حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد 5 دقیقه بجوشد.
این سس در ظرف دربسته و در یخچال تا چند هفته قابل نگهداریست.
نکته : مقدار تخم گشنیز نسبت به بقیه مواد بیشتر است و باید نسبت به ادویه هاى دیگر طعم آن غالب باشد.[/BCOLOR]