دستور پخت طرز تهیه سس تمر هندى (سس سمبوسه و پاکوره)

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 168
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
پودر فلفل قرمز تند
1 قاشق مربا خوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق مرباخوری
پودر زیره سبز
1 قاشق مرباخوری
پودر تخم گشنیز
2 قاشق غذاخوری
آب
یک و نیم لیوان
سرکه
یک چهارم لیوان
تمرهندی
یک چهارم یک بسته تمر
رب گوجه فرنگی
2قاشق غذاخوری
پودر کاری
1 قاشق مرباخوری
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
64829


1- تمر را با نصف لیوان آب (از یک و نیم لیوان) خیس کرده و بعد از صافى عبور دهید.
2- در یک قابلمه کوچک همه مواد را خوب مخلوط کنید. چون تمر هندى شور است من در مواد لازم نمک را ذکر نکردم. پس ابتدا مزه مواد را بچشید و مطابق ذائقه تان نمک و یا ادویه ها را اضافه کنید و سپس قابلمه را روى حرارت گذاشته و بعد از اولین جوش حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد 5 دقیقه بجوشد.
این سس در ظرف دربسته و در یخچال تا چند هفته قابل نگهداریست.
نکته : مقدار تخم گشنیز نسبت به بقیه مواد بیشتر است و باید نسبت به ادویه هاى دیگر طعم آن غالب باشد.
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا