مواد لازم برای تهیه مرغ و سس مرغ برای زرشک پلو
مرغ دو کیلویی 1 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
هویج متوسط 2 عدد
فلفل دلمه ای متوسط 1 عدد
پاپریکا 1/2 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
رب گوجه 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو 3-4 قاشق غذاخوری
محلول زعفران 2 قاشق غذاخوری
روغن به مقدار لازم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
روش پختن مرغ برای زرشک پلو با مرغ
مرغ دو کیلویی 1 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
هویج متوسط 2 عدد
فلفل دلمه ای متوسط 1 عدد
پاپریکا 1/2 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
رب گوجه 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو 3-4 قاشق غذاخوری
محلول زعفران 2 قاشق غذاخوری
روغن به مقدار لازم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
روش پختن مرغ برای زرشک پلو با مرغ
- ابتدا مرغ را بشوئید و آن را به چهار قسمت تقسیم کنید.
- یکی از پیازها، هویج ها، و فلفل دلمه ای را خرد کنید.
- در یک قابلمه ابتدا نیمی از پیاز خرد شده را بریزید، کمی نمک و زردچوبه روی پیاز بپاشد، مرغ ها را روی پیاز قرار دهید. سپس روی مرغ ها یک لایه پیاز، هویج، و فلفل دلمه ای بریزید و دوباره کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید. میزان زردچوبه باید به اندازه ای باشد که مرغ کمی رنگ بگیرد و نباید زیاد استفاده شود.
- در قابلمه را محکم ببندید و آن را روی حرارت خیلی کم قرار دهید تا مرغ بپزد. برای پخت مرغ، آب لازم نیست و هنگام پختن خودش آب می اندازد. فقط باید حرارت را خیلی کم کنید تا مرغ در آب خودش بپزد. هنگام پختن تکه های مرغ را برگردانید تا هر دو طرف مرغ ها پخته شود.
- بعد از دو ساعت، مرغ را از روی حرارت بردارید، تکه های مرغ را از آب مرغ جدا کنید و آب مرغ را در یک صافی بریزید تا مواد آن جدا شود.
- مرغ و آب مرغ را کنار بگذارید و مشغول درست کردن سس مرغ شوید.