طرز تهیه سس مرغ برای زرشک پلوی سالم و خوشمزه

  • شروع کننده موضوع AMIN.M
  • بازدیدها 108
  • پاسخ ها 2
  • تاریخ شروع

AMIN.M

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/10/10
ارسالی ها
195
امتیاز واکنش
1,635
امتیاز
346
محل سکونت
بــوشـہر
مواد لازم برای تهیه مرغ و سس مرغ برای زرشک پلو
مرغ دو کیلویی 1 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
هویج متوسط 2 عدد
فلفل دلمه ای متوسط 1 عدد
پاپریکا 1/2 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
رب گوجه 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو 3-4 قاشق غذاخوری
محلول زعفران 2 قاشق غذاخوری
روغن به مقدار لازم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم


روش پختن مرغ برای زرشک پلو با مرغ
  1. ابتدا مرغ را بشوئید و آن را به چهار قسمت تقسیم کنید.
  2. یکی از پیازها، هویج ها، و فلفل دلمه ای را خرد کنید.
  3. در یک قابلمه ابتدا نیمی از پیاز خرد شده را بریزید، کمی نمک و زردچوبه روی پیاز بپاشد، مرغ ها را روی پیاز قرار دهید. سپس روی مرغ ها یک لایه پیاز، هویج، و فلفل دلمه ای بریزید و دوباره کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید. میزان زردچوبه باید به اندازه ای باشد که مرغ کمی رنگ بگیرد و نباید زیاد استفاده شود.
  4. در قابلمه را محکم ببندید و آن را روی حرارت خیلی کم قرار دهید تا مرغ بپزد. برای پخت مرغ، آب لازم نیست و هنگام پختن خودش آب می اندازد. فقط باید حرارت را خیلی کم کنید تا مرغ در آب خودش بپزد. هنگام پختن تکه های مرغ را برگردانید تا هر دو طرف مرغ ها پخته شود.
  5. بعد از دو ساعت، مرغ را از روی حرارت بردارید، تکه های مرغ را از آب مرغ جدا کنید و آب مرغ را در یک صافی بریزید تا مواد آن جدا شود.
  6. مرغ و آب مرغ را کنار بگذارید و مشغول درست کردن سس مرغ شوید.
 
  • پیشنهادات
  • AMIN.M

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/10/10
    ارسالی ها
    195
    امتیاز واکنش
    1,635
    امتیاز
    346
    محل سکونت
    بــوشـہر
    طرز تهیه سس مرغ برای زرشک پلو
    1. پیاز دیگر را نگینی خرد کنید و با کمی روغن آن را سرخ کنید تا رنگ آن طلایی شود. موقع سرخ کردن پیاز، حرارت را کم کنید تا پیاز نسوزد و با حرارت ملایم به رنگ طلایی درآید.
    2. وقتی پیاز طلایی شد پاپریکا، پودر زنجبیل، پودر دارچین، فلفل سیاه و کمی نمک به آن اضافه کنید و با پیاز کمی تفت دهید.
    107486_723.gif

    1. رب گوجه را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
    107488_331.gif

    1. آب مرغ و زعفران را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش آید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید 5 دقیقه بجوشد تا سس کمی غلیظ شود.
    2. مرغ ها را در یک ظرف مناسب بچینید، طوری که همه تکه های مرغ کف ظرف جا شود، سپس سس مرغ را روی آن بریزید.
    107489_898.gif

    1. مرغ را به مدت 15 دقیقه روی حرارت کم، دم بگذارید یا در فر قرار دهید تا سس به خورد آن رود و حسابی خوشمزه شود.
    107490_923.gif
     

    AMIN.M

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/10/10
    ارسالی ها
    195
    امتیاز واکنش
    1,635
    امتیاز
    346
    محل سکونت
    بــوشـہر
    نکات تکمیلی تهیه سس مرغ برای زرشک پلو
    • میزان ترش یا شیرین بودن سس بستگی به ذائقه شما دارد، اگر دوست دارید، سس کمی شیرین باشد می توانید نصف قاشق غذاخوری شکر به سس اضافه کنید، اگر سس ترش دوست دارید می توانید مقدار آبلیمو را بیشتر کنید.
    • برای درست کردن محلول زعفران، بهتر است به جای دم کردن زعفران، آن را روی چند تکه یخ بریزید و اجازه دهید تا یخ ذوب شود، سپس آن را نیم ساعت در یخچال قرار دهید. در اینصورت زعفران خوشرنگ تر می شود.
    روش دیگر طبخ مرغ، سرخ کردن مرغ و پختن آن با آب است. من این روش را اصلا توصیه نمی کنم چون خوشمزه شدن خورشت مرغ بستگی به تازه بودن مرغ و سس مورد استفاده در طبخ آن دارد. سرخ کردن مرغ فقط باعث از بین رفتن مواد مغذی آن و ناسالم شدن غذا می شود. در خرید مرغ سعی کنید مرغ های کوچکتر را انتخاب کنید که سالم تر و خوشمزه ترند.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا