دستور پخت طرز تهیه سس پستو

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,555
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه سس پستو
tasvirezendegi.ir1769.jpg


طرز تهیه سس پستو


پستو یه نوع سس ایتالیایی هست که فقط از چند ماده ی اولیه درست میشه و نیازی به پختن هم نداره؛ خیلی ساده و خیلی هم خوشمزه!




مرحله 1 –
مواد لازم برای درست کردن سس پستو :

– 4 فنجان برگ ریحان تازه

– 1 فنجان پنیر پارمسان رنده شده

– 1/2 فنجان بادام زمینی

– 3 حبه سیر

– پوست رنده شده و آب 1 عدد لیمو

– 3/4 قاشق چایخوری نمک

– 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه

– 1 فنجان روغن زیتون خالص

tasvirezendegi.ir1766.jpg




مرحله 2 –
اول ریحون ها رو خوب بشورید.



مرحله 3 –
بعد با حوله خشک آهسته کنید.



مرحله 4 –
بعد بذارید یه کم تو هوای آزاد بمونه تا کاملاً خشک بشه.



مرحله 5 –
حالا بادوم زمینی ها رو داخل یه ماهیتابه کوچیک بریزید و ماهیتابه رو روی حرارت متوسط قرار بدید و اون ها رو بو بدید. یا اینکه داخل سینی فر بریزید و به مدت 6 – 7 دقیقه داخل فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار بدید.



مرحله 6 –
وقتی بادوم زمینی ها طلایی شدن، ماهیتابه رو از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا سرد بشن.

tasvirezendegi.ir1767.jpg




مرحله 7 –
حالا حبه های سیر رو به صورت درشت خرد کنید. لازم نیست خیلی اون ها رو خرد کنید، چون بعداً همه ی مواد رو داخل غذاساز می ریزید.



مرحله 8 –
پوست لیمو رو رنده کنید.



مرحله 9 –
حالا ریحون ها رو داخل کاسه ی غذاساز بریزید.



مرحله 10 –
بعد بادوم زمینی ها رو اضافه کنید.



مرحله 11 –
پوست رنده شده ی لیمو رو اضافه کنید.



مرحله 12 –
حالا پنیر پارمسان و بعد سیر رو به مواد اضافه کنید.



مرحله 13 –
آب لیمو رو هم با دست بگیرید و روی مواد بریزید.



مرحله 14 –
بعد از اون فلفل سیاه رو اضافه کنید.



مرحله 15 –
بعد هم نمک رو داخل غذاساز بریزید.



مرحله 16 –
حالا درب غذاساز رو ببندید و اون رو روشن کنید و کم کم روغن زیتون رو هم اضافه کنید.



مرحله 17 –
وقتی مخلوط صاف و یکدست شد، کار تمومه و سس تون آماده ست.



مرحله 18 –
باقی مونده ی سس رو می تونید فریز کنید. برای این کار جا یخی رو با سس پر کنید، بعد با یه پلاستیک بپوشونید و یه شب بذارید بمونه. بعد، از جا یخی خارج کنید و داخل کیسه های زیپ لاک بریزید. به این صورت تا 3 ماه می تونید سس رو داخل فریزر نگهداری کنید، البته من شک دارم که انقدر بمونه و قبل از 3 ماه خورده نشه!

tasvirezendegi.ir1768.jpg




مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا