- عضویت
- 2018/11/30
- ارسالی ها
- 6,382
- امتیاز واکنش
- 14,555
- امتیاز
- 898
- سن
- 27
طرز تهیه سس پستو
طرز تهیه سس پستو
پستو یه نوع سس ایتالیایی هست که فقط از چند ماده ی اولیه درست میشه و نیازی به پختن هم نداره؛ خیلی ساده و خیلی هم خوشمزه!
مرحله 1 –
مواد لازم برای درست کردن سس پستو :
– 4 فنجان برگ ریحان تازه
– 1 فنجان پنیر پارمسان رنده شده
– 1/2 فنجان بادام زمینی
– 3 حبه سیر
– پوست رنده شده و آب 1 عدد لیمو
– 3/4 قاشق چایخوری نمک
– 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
– 1 فنجان روغن زیتون خالص
مرحله 2 –
اول ریحون ها رو خوب بشورید.
مرحله 3 –
بعد با حوله خشک آهسته کنید.
مرحله 4 –
بعد بذارید یه کم تو هوای آزاد بمونه تا کاملاً خشک بشه.
مرحله 5 –
حالا بادوم زمینی ها رو داخل یه ماهیتابه کوچیک بریزید و ماهیتابه رو روی حرارت متوسط قرار بدید و اون ها رو بو بدید. یا اینکه داخل سینی فر بریزید و به مدت 6 – 7 دقیقه داخل فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار بدید.
مرحله 6 –
وقتی بادوم زمینی ها طلایی شدن، ماهیتابه رو از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا سرد بشن.
مرحله 7 –
حالا حبه های سیر رو به صورت درشت خرد کنید. لازم نیست خیلی اون ها رو خرد کنید، چون بعداً همه ی مواد رو داخل غذاساز می ریزید.
مرحله 8 –
پوست لیمو رو رنده کنید.
مرحله 9 –
حالا ریحون ها رو داخل کاسه ی غذاساز بریزید.
مرحله 10 –
بعد بادوم زمینی ها رو اضافه کنید.
مرحله 11 –
پوست رنده شده ی لیمو رو اضافه کنید.
مرحله 12 –
حالا پنیر پارمسان و بعد سیر رو به مواد اضافه کنید.
مرحله 13 –
آب لیمو رو هم با دست بگیرید و روی مواد بریزید.
مرحله 14 –
بعد از اون فلفل سیاه رو اضافه کنید.
مرحله 15 –
بعد هم نمک رو داخل غذاساز بریزید.
مرحله 16 –
حالا درب غذاساز رو ببندید و اون رو روشن کنید و کم کم روغن زیتون رو هم اضافه کنید.
مرحله 17 –
وقتی مخلوط صاف و یکدست شد، کار تمومه و سس تون آماده ست.
مرحله 18 –
باقی مونده ی سس رو می تونید فریز کنید. برای این کار جا یخی رو با سس پر کنید، بعد با یه پلاستیک بپوشونید و یه شب بذارید بمونه. بعد، از جا یخی خارج کنید و داخل کیسه های زیپ لاک بریزید. به این صورت تا 3 ماه می تونید سس رو داخل فریزر نگهداری کنید، البته من شک دارم که انقدر بمونه و قبل از 3 ماه خورده نشه!
مجله تصویر زندگی
طرز تهیه سس پستو
پستو یه نوع سس ایتالیایی هست که فقط از چند ماده ی اولیه درست میشه و نیازی به پختن هم نداره؛ خیلی ساده و خیلی هم خوشمزه!
مرحله 1 –
مواد لازم برای درست کردن سس پستو :
– 4 فنجان برگ ریحان تازه
– 1 فنجان پنیر پارمسان رنده شده
– 1/2 فنجان بادام زمینی
– 3 حبه سیر
– پوست رنده شده و آب 1 عدد لیمو
– 3/4 قاشق چایخوری نمک
– 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
– 1 فنجان روغن زیتون خالص
مرحله 2 –
اول ریحون ها رو خوب بشورید.
مرحله 3 –
بعد با حوله خشک آهسته کنید.
مرحله 4 –
بعد بذارید یه کم تو هوای آزاد بمونه تا کاملاً خشک بشه.
مرحله 5 –
حالا بادوم زمینی ها رو داخل یه ماهیتابه کوچیک بریزید و ماهیتابه رو روی حرارت متوسط قرار بدید و اون ها رو بو بدید. یا اینکه داخل سینی فر بریزید و به مدت 6 – 7 دقیقه داخل فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار بدید.
مرحله 6 –
وقتی بادوم زمینی ها طلایی شدن، ماهیتابه رو از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا سرد بشن.
مرحله 7 –
حالا حبه های سیر رو به صورت درشت خرد کنید. لازم نیست خیلی اون ها رو خرد کنید، چون بعداً همه ی مواد رو داخل غذاساز می ریزید.
مرحله 8 –
پوست لیمو رو رنده کنید.
مرحله 9 –
حالا ریحون ها رو داخل کاسه ی غذاساز بریزید.
مرحله 10 –
بعد بادوم زمینی ها رو اضافه کنید.
مرحله 11 –
پوست رنده شده ی لیمو رو اضافه کنید.
مرحله 12 –
حالا پنیر پارمسان و بعد سیر رو به مواد اضافه کنید.
مرحله 13 –
آب لیمو رو هم با دست بگیرید و روی مواد بریزید.
مرحله 14 –
بعد از اون فلفل سیاه رو اضافه کنید.
مرحله 15 –
بعد هم نمک رو داخل غذاساز بریزید.
مرحله 16 –
حالا درب غذاساز رو ببندید و اون رو روشن کنید و کم کم روغن زیتون رو هم اضافه کنید.
مرحله 17 –
وقتی مخلوط صاف و یکدست شد، کار تمومه و سس تون آماده ست.
مرحله 18 –
باقی مونده ی سس رو می تونید فریز کنید. برای این کار جا یخی رو با سس پر کنید، بعد با یه پلاستیک بپوشونید و یه شب بذارید بمونه. بعد، از جا یخی خارج کنید و داخل کیسه های زیپ لاک بریزید. به این صورت تا 3 ماه می تونید سس رو داخل فریزر نگهداری کنید، البته من شک دارم که انقدر بمونه و قبل از 3 ماه خورده نشه!
مجله تصویر زندگی