طرز تهیه سیب زمینی با سس پستو

  • شروع کننده موضوع Behtina
  • بازدیدها 97
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Behtina

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/11/08
ارسالی ها
22,523
امتیاز واکنش
65,135
امتیاز
1,290
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]وب‌سایت آوای سلامتی: سس پستو عموما به عنوان سس پاستا استفاده می شود, ولی برای سرو با سیب زمینی بسیار مناسب است و طعم دلپذیری به آن می دهد.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]

مواد لازم:

  • سیب زمینی تازه و کوچک : 900 گرم
  • ریحان بازل تازه : 75 گرم
  • دانه کاج : 2 قاشق غذاخوری
  • سیر , له شده : 3 حبه
  • روغن زیتون : 100 میلی لیتر
  • پنیر پارمزان و پنیر پکورینو , تازه رنده شده : 75 گرم
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • برگ ریحان بازل جهت تزیین : مقداری
1049890_980.jpg

طرز تهی:

1. سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت 15 دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند . آن ها را آبکش نمایید و داخل ظرف پذیرایی بریزید و تا زمان مصرف , آن را گرم نگه دارید .

2. در همین فاصله , ریحان , دانه کاج , سیر و کمی نمک و فلفل را داخل غذاساز بریزید و به مدت 30 ثانیه آن ها را خوب با هم ترکیب نمایید و به تدریج روغن را به آن ها بیافزایید تا مایه نرم و صافی به دست آید .

3. مایه را داخل کاسه ای بریزید و هر دو نوع پنیر رنده شده را به آن اضافه نمایید .

4. سس پستو آماده شده را روی سیب زمینی ها بریزید تا به خوبی آغشته شوند . غذا را با برگ ریحان بازل تازه تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .
[/BCOLOR]​
 

برخی موضوعات مشابه

بالا