- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
لیموناد همیشه بهترین نوشیدنی برای تابستان بوده، هست و خواهد بود. بخصوص اگر اهل جنوب باشید این مساله را بهتر درک خواهید کرد و اکثر اوقات اولین شربتی که با آن از شما پذیرایی میکنند، شربت آبلیمو یا همان لیموناد خواهد بود. لیموناد نه تنها هنگام ناهار خانوادگی بلکه حتی در مهمانیها نیز اکثر اوقات پای ثابت اقلام خوراکی مخصوص پذیرایی از مهمان و روی سفره غذا خواهد بود. حتی وقتی که تنها و خسته در میانه روز با آن گرمای شدید به خانه بر میگردید احتمالا اولین چیزی که حسابی جگر شما را حال میآورد همین شربت لیموناد است.
چرا شربت لیموناد را در تابستان توصیه میکنیم؟ خب، چون اکثر ما در تابستان دچار گرما زدگی و کوفتگی و سردرد ناشی از آن میشویم. شربت لیموناد باعث رفع سردرد و کوفتگی ناشی از گرما زدگی خواهد شد ضمن اینکه سرگیجه و تهوع شما را نیز رفع خواهد کرد. احتمالا به یاد میآورید روزهایی را که تهوع داشتید و یا غذایی نامطلوب باعث احساس سنگینی سر دل شما شده بود مادرتان توصیه میکرد مقداری آبلیمو حالا چه به صورت ساده یا با نمک بخورید. یا وقتی دچار تهوع هنگام سفر میشدید یک برش لیموترش نمک زده بهترین چیز برای رفع این حالت بود. ببینید یک شربت چقدر برای ما خوب و مفید است. بله به همین دلیل من عاشق لیموناد هستم.
از نظر بعضیها شربت لیموناد حاوی شکر فراوان است و باعث بالا رفتن قند میشود، اما خوشبختانه ما در دورهای زندگی میکنیم که برای اکثر چیزهای نامطلوب معادلی خوب وجود دارد. یک نمونه از لیمونادهایی که به شما یاد خواهم داد، لیموناد رژیمی مخصوص دیابتیها خواهد بود.
لیموناد تازه
ابتدا با لیمونادی ساده شروع میکنیم. هیچ چیز به اندازه درست کردن شربت لیموناد ساده و راحت نیست، اما متوجه شدید که بعضی وقتها مزه آن حسابی به دلتان مینشیند، اما گاهی اوقات هم نه. خب این موضوع به چند چیز بستگی دارد؛ اول از همه باید از آبلیموی تازه استفاده کنید. من سالهای سال هر تابستان چند کیلو لیمو میخریدم و همه آنها را فقط با استفاده از آبلیموگیر دستی میگرفتم. به همین دلیل من همیشه شربت آبلیموهای معروفی داشتم نمیدانم چه رازی در دستان انسانهاست، اما چیزی که با دست باشد انگار خوشمزهتر است. اما مساله این نیست بلکه بخاطر تازگی آبلیمو حفظ مواد آن است.
احتمالا شما نیز جزو کسانی هستید که چندین کیلو آبلیمو را یک جا گرفته و در بطریهای یک و نیم لیتری میریزید. این کار ذخیره خوبی را فراهم میکند، اما به مرور کهنه میشود و رنگ و مزه خود را از دست میدهد بنابراین بهتر است که همیشه از آبلیموی تازه استفاده کنید. در مورد آبلیموی صنعتی هم که حتی لحظهای اجازه فکر کردن به مغزتان ندهید، چون تنها چیزی که ندارد آبلیمو است. مورد بعدی نسبت بین شکر و آب و آبلیمو است. این موضوع که بخواهید چقدر ترش یا شیرین باشد کاملا سلیقهای است، اما اگر آبلیمو کم باشد بیشتر مزه آب میدهد. یک شربت غلیظ به مراتب خوشمزهتر است. وقتی که میخواهید شربت را با شیرینی یا کیک سرو کنید بهتر است شیرینی آن را کمتر کنید.
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱. ابتدا شربت را درست کنید به این ترتیب که در یک ماهیتابه گود کوچک، شکر و ۲ پیمانه آب را مخلوط کنید. آن را به جوش برسانید، در عین حال آن را مرتبا به هم بزنید تا شکر حل شود. حدود ۳۰ دقیقه بگذارید خنک شود تا به دمای اتاق برسد.
۲. در این حین، آب لیموها را بگیرید. سعی کنید از لیموهای درشت و آبدار استفاده کنید و برای آب گرفتن هم از آب لیموگیری که حاوی یک ظرف در زیر است استفاده کنید. آبلیموگیرهایی که بصورت قاشقی هستند اصلا خوب نیستند.
۳. شربت شکر آماده شده، ۷ پیمانه آب و آب لیموی بدست آمده از لیموهای ترش را در پارچ بریزید. با قاشق بهم بزنید تا ترکیب شود. آن را مزه کنید تا میزان ترشی و یا شیرینی آن بر اساس ذائقهتان باشد. البته این مقدار خیلی خوب است.
۴. آن را در لیوان ریخته و با یخ سرو کنید. برای تزئین هم از برشهای لیموترش و برگهای نعنا استفاده کنید.
یک لیمو چقدر آب دارد؟
مقدار آب لیموی بدست آمده از هر لیمو بستگی به اندازه آن دارد. ۱ لیموی کوچک، ۲ قاشق غذاخوری، ۱ لیموی متوسط ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری و ۱ عدد لیموی بزرگ ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری به ما میدهد. بخاطر داشته باشید که لیموها با هم متفاوت هستند و بعضی از آنها ظاهری درشت، اما باطنی کم آب دارند. لیموهای سنگی معمولا پر آب هستند، اما لیموی ایرانی (لیموی سبز) مزه بهتری دارد.
چرا شربت لیموناد را در تابستان توصیه میکنیم؟ خب، چون اکثر ما در تابستان دچار گرما زدگی و کوفتگی و سردرد ناشی از آن میشویم. شربت لیموناد باعث رفع سردرد و کوفتگی ناشی از گرما زدگی خواهد شد ضمن اینکه سرگیجه و تهوع شما را نیز رفع خواهد کرد. احتمالا به یاد میآورید روزهایی را که تهوع داشتید و یا غذایی نامطلوب باعث احساس سنگینی سر دل شما شده بود مادرتان توصیه میکرد مقداری آبلیمو حالا چه به صورت ساده یا با نمک بخورید. یا وقتی دچار تهوع هنگام سفر میشدید یک برش لیموترش نمک زده بهترین چیز برای رفع این حالت بود. ببینید یک شربت چقدر برای ما خوب و مفید است. بله به همین دلیل من عاشق لیموناد هستم.
از نظر بعضیها شربت لیموناد حاوی شکر فراوان است و باعث بالا رفتن قند میشود، اما خوشبختانه ما در دورهای زندگی میکنیم که برای اکثر چیزهای نامطلوب معادلی خوب وجود دارد. یک نمونه از لیمونادهایی که به شما یاد خواهم داد، لیموناد رژیمی مخصوص دیابتیها خواهد بود.
لیموناد تازه
ابتدا با لیمونادی ساده شروع میکنیم. هیچ چیز به اندازه درست کردن شربت لیموناد ساده و راحت نیست، اما متوجه شدید که بعضی وقتها مزه آن حسابی به دلتان مینشیند، اما گاهی اوقات هم نه. خب این موضوع به چند چیز بستگی دارد؛ اول از همه باید از آبلیموی تازه استفاده کنید. من سالهای سال هر تابستان چند کیلو لیمو میخریدم و همه آنها را فقط با استفاده از آبلیموگیر دستی میگرفتم. به همین دلیل من همیشه شربت آبلیموهای معروفی داشتم نمیدانم چه رازی در دستان انسانهاست، اما چیزی که با دست باشد انگار خوشمزهتر است. اما مساله این نیست بلکه بخاطر تازگی آبلیمو حفظ مواد آن است.
احتمالا شما نیز جزو کسانی هستید که چندین کیلو آبلیمو را یک جا گرفته و در بطریهای یک و نیم لیتری میریزید. این کار ذخیره خوبی را فراهم میکند، اما به مرور کهنه میشود و رنگ و مزه خود را از دست میدهد بنابراین بهتر است که همیشه از آبلیموی تازه استفاده کنید. در مورد آبلیموی صنعتی هم که حتی لحظهای اجازه فکر کردن به مغزتان ندهید، چون تنها چیزی که ندارد آبلیمو است. مورد بعدی نسبت بین شکر و آب و آبلیمو است. این موضوع که بخواهید چقدر ترش یا شیرین باشد کاملا سلیقهای است، اما اگر آبلیمو کم باشد بیشتر مزه آب میدهد. یک شربت غلیظ به مراتب خوشمزهتر است. وقتی که میخواهید شربت را با شیرینی یا کیک سرو کنید بهتر است شیرینی آن را کمتر کنید.
مواد لازم:
- شکر: ۲ پیمانه
- آب: ۹ پیمانه
- آب لیموی تازه: ۲ پیمانه
- یخ: مقداری برای خنکی و تزئین
- برگ نعنا: اختیاری
![2099053_891.jpg](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1398/4/23/2099053_891.jpg)
طرز تهیه:
۱. ابتدا شربت را درست کنید به این ترتیب که در یک ماهیتابه گود کوچک، شکر و ۲ پیمانه آب را مخلوط کنید. آن را به جوش برسانید، در عین حال آن را مرتبا به هم بزنید تا شکر حل شود. حدود ۳۰ دقیقه بگذارید خنک شود تا به دمای اتاق برسد.
۲. در این حین، آب لیموها را بگیرید. سعی کنید از لیموهای درشت و آبدار استفاده کنید و برای آب گرفتن هم از آب لیموگیری که حاوی یک ظرف در زیر است استفاده کنید. آبلیموگیرهایی که بصورت قاشقی هستند اصلا خوب نیستند.
۳. شربت شکر آماده شده، ۷ پیمانه آب و آب لیموی بدست آمده از لیموهای ترش را در پارچ بریزید. با قاشق بهم بزنید تا ترکیب شود. آن را مزه کنید تا میزان ترشی و یا شیرینی آن بر اساس ذائقهتان باشد. البته این مقدار خیلی خوب است.
۴. آن را در لیوان ریخته و با یخ سرو کنید. برای تزئین هم از برشهای لیموترش و برگهای نعنا استفاده کنید.
یک لیمو چقدر آب دارد؟
![2099054_591.jpg](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1398/4/23/2099054_591.jpg)
مقدار آب لیموی بدست آمده از هر لیمو بستگی به اندازه آن دارد. ۱ لیموی کوچک، ۲ قاشق غذاخوری، ۱ لیموی متوسط ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری و ۱ عدد لیموی بزرگ ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری به ما میدهد. بخاطر داشته باشید که لیموها با هم متفاوت هستند و بعضی از آنها ظاهری درشت، اما باطنی کم آب دارند. لیموهای سنگی معمولا پر آب هستند، اما لیموی ایرانی (لیموی سبز) مزه بهتری دارد.