- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]این قارچ برگر با انواعی که در ساندویچی ها می بینید، فرق دارد. در این دستور آشپزی هیچ گونه گوشتی استفاده نشده و در عوض از قارچ بهره گرفته شده است. برای آشنایی با روش پخت آن با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ماشروم برگر:
- ۱ ورقه پنیر موزارلا
- ۱ ورقه پنیر چدار
- ۲ عدد قارچ بزرگ، بدون ساقه
- ۱ عدد تخم مرغ هم زده
- نصف پیمانه آرد
- روغن سرخ کردنی
مواد لازم برای سس:
- ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
- ۱ قاشق غذاخوری کچاپ
- ۱ قاشق چایخوری سس فلفلی
- ۱ قاشق چایخوری نمک-سیر
- یک چهارم قاشق غذاخوری سس تند
مواد لازم برای تزئین:
- کاهو
- گوجه فرنگی، حلقه ای
- پیاز، حلقه ای
- خیارشور
- نان همبرگر
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]1-درون یک بشقاب مسطح، دو لایه دستمال کاغذی حوله ای بگذارید و قارچ ها را روی آنها قرار دهید. سپس روی قارچ ها دو لایه دیگر دستمال گذاشته و در آخر یک بشقاب دیگر بگذارید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2-در این فاصله، در یک کاسه کوچک، سس های مایونز، کچاپ، تند، فلفلی، نمک و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3-پنیر چدار را روی پنیر موزارلا بگذارید، آنها را تا کنید و سپس در قسمت درونی قارچ قرار دهید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4-قارچ دوم را روی آن گذاشته و سپس یا لایه سلفون روی آن بکشید. پلاستیک را دور قارچ ها به طور کامل بپوشانید و آن را به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال بگذارید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5-در این فاصله، تخم مرغ، آرد و پودر سوخاری را در سه پیاله مجزا بریزید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6-درون یک قابلمه کوچک، روغن گیاهی را داغ کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]6-درون یک قابلمه کوچک، روغن گیاهی را داغ کنید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
7-در این مرحله، سلفون را باز کرده و ماشروم برگر را ابتدا در آرد، بعد در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
8-برگر قارچ را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا سطح آن کاملا طلایی شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]8-برگر قارچ را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا سطح آن کاملا طلایی شود.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
9-سسی که قبلا آماده کرده اید را روی سطح داخلی نان ها بمالید و به ترتیب کاهو، ماشروم برگر، پیاز، گوجه فرنگی، خیارشور و دوباره نان بگذارید.
[/BCOLOR]