ماشروم برگر سوخاری بدون گوشت

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 202
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
این قارچ برگر با انواعی که در ساندویچی ها می بینید، فرق دارد. در این دستور آشپزی هیچ گونه گوشتی استفاده نشده و در عوض از قارچ بهره گرفته شده است. برای آشنایی با روش پخت آن با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ماشروم برگر:
  • ۱ ورقه پنیر موزارلا
  • ۱ ورقه پنیر چدار
  • ۲ عدد قارچ بزرگ، بدون ساقه
  • ۱ عدد تخم مرغ هم زده
  • نصف پیمانه آرد
  • روغن سرخ کردنی
مواد لازم برای سس:
  • ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
  • ۱ قاشق غذاخوری کچاپ
  • ۱ قاشق چایخوری سس فلفلی
  • ۱ قاشق چایخوری نمک-سیر
  • یک چهارم قاشق غذاخوری سس تند
مواد لازم برای تزئین:
  • کاهو
  • گوجه فرنگی، حلقه ای
  • پیاز، حلقه ای
  • خیارشور
  • نان همبرگر
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1032153_908.jpg

طرز تهیه:
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1-درون یک بشقاب مسطح، دو لایه دستمال کاغذی حوله ای بگذارید و قارچ ها را روی آنها قرار دهید. سپس روی قارچ ها دو لایه دیگر دستمال گذاشته و در آخر یک بشقاب دیگر بگذارید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2-در این فاصله، در یک کاسه کوچک، سس های مایونز، کچاپ، تند، فلفلی، نمک و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3-پنیر چدار را روی پنیر موزارلا بگذارید، آنها را تا کنید و سپس در قسمت درونی قارچ قرار دهید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4-قارچ دوم را روی آن گذاشته و سپس یا لایه سلفون روی آن بکشید. پلاستیک را دور قارچ ها به طور کامل بپوشانید و آن را به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال بگذارید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5-در این فاصله، تخم مرغ، آرد و پودر سوخاری را در سه پیاله مجزا بریزید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]

6-درون یک قابلمه کوچک، روغن گیاهی را داغ کنید.
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
7-در این مرحله، سلفون را باز کرده و ماشروم برگر را ابتدا در آرد، بعد در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]

8-برگر قارچ را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا سطح آن کاملا طلایی شود.
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
9-سسی که قبلا آماده کرده اید را روی سطح داخلی نان ها بمالید و به ترتیب کاهو، ماشروم برگر، پیاز، گوجه فرنگی، خیارشور و دوباره نان بگذارید.
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا