مربای آناناس؛ این میوه زمستانی خوشرنگ

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 89
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
مربای آناناس؛ این میوه زمستانی خوشرنگ




وب‌سایت سرآشیز پاپیون:
بیشتر افراد تصور می کنند تاریخچه تولید مربا به سالیان خیلی دور بازمی گردد در حالی که تاریخچه تولید آن چندان قدمتی هم ندارد، چون اصلا شکر که یکی از اجزای اصلی تشکیل دهنده مرباست، ماده ای خیلی قدیمی محسوب نمی شود.

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه مربای آناناس را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه مربای آناناس

  • آناناس بزرگ: ۱ عدد
  • آب: ۱.۵ پیمانه
  • شکر: ۱ پیمانه
  • آبلیمو: ۲ قاشق غذا خوری
1922172_706.jpg


طرز تهیه مربای آناناس

۱. پوست و قسمت سفت وسط آناناس را جدا کرده و به قطعات کوچک خرد کنید (در نظر داشته باشید که بعد از پخت تکه های آناناس آب از دست داد ه و کوچکتر میشوند).

۲. تکه های خرد شده را همراه آب به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.شکر را اضافه کنید و کمی همزده تا شکر حل شود ،حرارت را زیاد کنید تا دوباره به جوش آید ،در این مرحله مربا که آب زیادی نداشت آب میاندازد.

۳. حرارت را کم کنید تا مربا به مدت یک ساعت به آرامی جوشیده و غلیظ شود.ده دقیقه آخر آبلیمو را اضافه کرده و اگر مربا هنوز غلیظ نشده حرارت رازیادتر کنید تا به قوام کافی برسد.

۴. شربت آن تقریبا شبیه عسل خواهد شد. در ۵ دقیقه آخر کمی زعفران حل شده درآبجوش اضافه کرده و بعد از چند جوش مربا را خاموش کرده اما بدون زعفران هم مربا خوش طعم ورنگ میشود.

نکات:

1- آناناس از گروه میوه هایی است که مربای آن بعد از پخت خیلی خوب غلیظ وژله ای میشود وبه همین خاطر نیاز به شکر زیاد نداردوبا خیال راحت میتوانید از این مربای خوشمزه در کنار انواع دسر، بستنی و یا تهیه کیک و شیرینی استفاده کنید.
2- اغلب درپخت مرباها از پکتین (پکتین ژله طبیعی است که از میوه و غالبا سیب به دست میاید)استفاده میکنند حتی در مرباهای خانگی ،اما آناناس از جمله مرباهایی است که نیاز به پکتین ندارد.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا