مرغ حلقه ایِ شکم پُر به شکل دونات

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 207
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
در این مطلب طرز تهیه مرغ حلقه ای را که درون خمیر پیچیده شده است و شکل ظاهری اش شبیه دونات است را آموزش داده ایم.

مواد لازم:

  • آرد سفید ۳۰۰ گرم(۳ پیمانه)
  • خامه ۳ قاشق سوپخوری
  • نمک ۱/۲ قاشق مرباخوری
  • گشنیز خرد شده یا خشک ۲-۳ قاشق سوپخوری
  • آب ۳۰۰ میلی لیتر (۲ پیمانه)
  • ماء الشعیر ۱/۴ پیمانه
  • مرغ پخته خرد شده یک عدد سـ*ـینه
  • زرشک ۳-۴ قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • آبلیمو به دلخواه
  • پنیر پیتزا به دلخواه
  • پیاز درشت ۱ عدد
  • روغن جهت سرخ کردن

1198209_562.jpg


طرز تهیه:

1-ابتدا آرد و نمک و خامه و گشنیز و ماء الشعیر را با هم مخلوط کرده و آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید و به دست نچسبد.

2-خمیر را در نایلون گذاشته و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه استراحت می دهیم.

3-پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم. سـ*ـینه مرغ خرد شده و فلفل دلمه را به پیاز اضافه کرده و با نمک و فلفل تفت می دهیم. سپس زرشک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در پایان آبلیمو و پنیر را اضافه می کنیم. و بعد از پختن اجازه می دهیم تا مواد سرد شود.

4-خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت مستطیل (خیلی نازک) پهن کرده و مقداری از مواد را روی خمیر چیده (از هر طرف ۱ سانت فاصله داشته باشد. و بصورت رولت می پیچانیم.

5-بعد دوسر رولت را به هم وصل کرده و فشار می دهیم (می توانید دستتان را کمی خیس کنید)

6-و دو طرف آن را در روغن سرخ می کنیم.

7-هر چقدر خمیر را نازکتر صاف کنید حلقه های تردتری را خواهید داشت. این غذا را بهتر است با سس قرمز میل کنید.
نکته:


1-می توانید به جای مرغ و زرشک از ژامبون دودی مرغ و سس خردل و کمی پنیر خامه ای استفاده کنید.

2-در کل مواد درونی باید ترش مزه باشد.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا