هات داگ با سس سالسا و لیمو

  • شروع کننده موضوع Kimia.Kardan
  • بازدیدها 308
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Kimia.Kardan

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/18
ارسالی ها
2,188
امتیاز واکنش
33,580
امتیاز
916
محل سکونت
تهران
هات داگ با سس سالسا و لیمو

172661_966.jpg


• تعداد: 8 هات داگ
• زمان آماده سازی: 20 دقیقه
• زمان پخت: 7 دقیقه

مواد لازم

• 30 گرم گوجه فرنگی گیلاسی سبز و قرمز
• نصف پیمانه پیازچه سبز و ریزشده
• نصف پیمانه گشنیز ریز شده
• یک عدد فلفل چیلی، نواری برش دهید
• نمک و فلفل سیاه
• دو عدد لیموترش
• یک قوطی ماءالشعیر
• 8 عدد هات داگ
• 8 عدد نان هات داگ برشته شده
• نصف پیمانه پنیر مونتری یا گودا

طرز تهیه

1. برای تهیه سالسا، در یک کاسه متوسط گوجه فرنگی، پیاز، گشنیز و نصف فلفل چیلی را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید و کناری بگذارید.
2. یک عدد لیمو را دو نصف کنید؛ آب آنها را بگیرید و پوست آنها را نگهدارید. در یک تابه بزرگ ماءالشعیر، باقی فلفل چیلی، آب لیموترش و پوست لیمو را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید جوش بیاید. هات داگ ها را داخل این مایع، بدون اینکه در تابه را بگذارید به مدت 7 دقیقه بپزید. هات داگ ها را خارج کنید و بقیه مواد را دور بریزید.
3. لیموی باقی مانده را قاچ کنید. هات داگ ها را داخل نان بگذارید و سس سالسا روی آن بریزید و به همراه لیموهای قاچ خورده سرو کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
4
بازدیدها
97
بالا