وقتی یک خانم سوشی را فقط سوشی نمی داند! + تصاویر

  • شروع کننده موضوع saghi
  • بازدیدها 454
  • پاسخ ها 2
  • تاریخ شروع

saghi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2013/12/19
ارسالی ها
2,978
امتیاز واکنش
240
امتیاز
0
fa7-76.jpg

وقتی یک خانم سوشی را فقط سوشی نمی داند! + تصاویر
در دانشنامهٔ بریتانیکا سوشی این*چنین تعریف شده*است: «یکی از انواع غذاهای برنجی در آشپزی ژاپنی*است که از ترکیب برنج پخته*شده ژاپنی با طعم سرکه و انواع خوراک*های دریایی ....» و خانم تاما-چن با چینش هنرمندانه اجزای این غذا از آنها آثاری زیبا و دیدنی پدید آورده است.

سوشی، معمولا یک غذاست!

تاما-چن هنر مندی ژاپنی است و به طور طبیعی به هر چیزی از منظر هنری می نگرد؛ بنا بر این، سوشی برای او صرفا یک غذا نیست!

بنا بر این گزارش، برای این خانم هنرمند ژاپنی، سوشی، یک غذای معمولی نیست و به همین خاطر، سوشی های او هم غیر معمولی و هنرمندانه است.

در دانشنامهٔ بریتانیکا سوشی این*چنین تعریف شده*است: «یکی از انواع غذاهای برنجی در آشپزی ژاپنی*است که از ترکیب برنج پخته*شده ژاپنی با طعم سرکه و انواع خوراک*های دریایی بطور عمده بصورت خام، سبزیجات، تخم مرغ تهیه شده و بصورت سرد سرو می*شود.» و خانم تاما-چن با چینش هنرمندانه اجزای این غذا از آنها آثاری زیبا و دیدنی پدید آورده است.

بعضی از هنر نمایی های این خانم ژاپنی را می بینیم:


fa7-77.jpg


fa7-78.jpg


fa7-79.jpg


fa7-80.jpg


fa7-81.jpg


fa7-82.jpg


fa7-83.jpg


fa7-84.jpg


fa7-85.jpg


سوشی
خاستگاه: منشأ اصلی آسیای شرقی است و پس از چین به ژاپن راه پیدا کرده*است.

دمای سرو: سرد
اجزای اصلی: برنج با طعم سرکه، ماهی خام، خوراک*های دریایی، تخم مرغ، سبزیجات، نوری


دگرش*ها: رول، تِه*ماکی (قیفی شکل)، نیگیری (شکل گرفته بادست)

سوشی (به ژاپنی: すし、鮨、鮓、寿斗、寿し、寿司)‏ خوراکی برنجی در آشپزی ژاپنی است و آمیزه*ای است از برنج پختهٔ ژاپنی با چاشنی سرکه، چندین گونه خوراک دریایی (بیشتر خام)، سبزیجات و تخم مرغ که به صورت سرد خورده می*شود.

در آغاز، سوشی تنها روشی برای نگهداری ماهی بود که در آسیای شرقی رواج داشت ولی پس از راه یافتن به چین، وارد فرهنگ غذایی کشور ژاپن شد. سوشی گونه*های فراوانی دارد ولی امروزه در نزد عموم مردم، نام سوشی اشاره کننده به تنها یکی از گونه*های این خانوادهٔ غذایی، سوشی ادو است. در این گونه از سوشی بر روی یک قطعهٔ برنجی بیضی*مانند، برش نازکی از ماهی گذاشته می*شود. ماهی، توفو (فرآوردهٔ سویا)، خوراک دریایی، تخم*مرغ و دیگر خوراکی*های بکار رفته در پُر کردن سوشی، همگی سرشار از پروتئین هستند. علاوه بر آن می*توان ویتامین و مواد معدنی را نیز در خوراک*های دریایی و سبزیجات سوشی پیدا کرد. سوشی بیشتر همراه با چاشنی سس سویا خورده می*شود. بهترین روش برای برای ضدعفونی مواد غذایی پختن مواد است اما این روش در سوشی بکار بـرده نمی*شود. برخی از گونه*های ماهی ممکن است، انگل داشته باشند، اما فرایند یخ*زدگی ماهی، این انگل*ها را از میان می*برد. به طور سنتی در گذشته برای ضدعفونی کردن این خوراک از واسابی (تُرُب کوهی ژاپنی) و ترشی گاری (ترشی زنجبیل) بهره*مند می*شدند. همچنین نوشیدن چای سبز نیز به علت ویژگی آن در پیشگیری از مسمومیت غذایی توصیه می*شود. فرایند جهانی*شدن سوشی از آمریکا آغاز شد و امروزه سوشی به عنوان یک غذای مفید و مناسب، در جهان آوازه پیدا کرده و در حال تبدیل*شدن به غذایی جهانی است.
 
  • پیشنهادات
  • ¤ Dr.F SH A ¤

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2013/12/31
    ارسالی ها
    1,125
    امتیاز واکنش
    664
    امتیاز
    0
    سن
    27
    محل سکونت
    زیرسقفش
    اینا غذان؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا