پنکیک اسفناج

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم برای پنکیک اسفناج


اسفناج خرد شده 520 گرم
آرد گندم نصف پیمانه (50 گرم)
زرده ی تخم مرغ 1 عدد
شیر پاستوریزه 2 پیمانه (300 میلی لیتر)
کره ی پاستوریزه ی گیاهی 1 قاشق غذاخوری
آرد سبوس دار 1 قاشق غذاخوری
پنیر گودای رنده شده 30 گرم
ژامبون مرغ خرد شده 40 گرم
قارچ خرد شده 40 گرم
روغن مایع مخصوص سرخ کردنی 3- 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی کوچک 3-2 عدد
سیب زمینی استانبولی کوچک آب پز 6-5 عدد
نمک به مقدار لازم

پنکیک
%D9%BE%D9%86%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%A7%D8%AC.jpg

طرز تهیه پنکیک اسفناج


این غذا دارای پنکیک و مواد داخل آن است، یعنی باید یک سری مواد را با هم مخلوط کرده و بپزید و آنها را داخل پنکیک های پخته شده قرار دهید.


برای تهیه مواد داخل پنکیک

آرد سبوس دار را با کره ی گیاهی ذوب شده، کمی تفت دهید. سپس نیمی از شیر(150 میلی لیتر) را کم کم به آن اضافه کنید و مواد را روی حرارت قرار دهید تا مخلوط یکدستی به دست آید.ژامبون مرغ و قارچ خرد شده را اضافه کنید و کمی حرارت دهید . سپس پنیر گودا را اضافه کنید و همه ی مواد را مخلوط نمایید و حرارت دهید. مواد را گرم نگه دارید.


برای تهیه خود پنکیک

اسفناج را به مدت 3-2 دقیقه بپزید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس بگذارید سرد شود.نیمی از شیر را به مخلوط آرد گندم، زرده ی تخم مرغ و نمک اضافه کنید تا مخلوط نرم و صافی به دست آید.سپس اسفناج پخته را به مواد قبلی اضافه کنید. بدین ترتیب مایه ی پنکیک آماده می شود.
مقداری روغن (به اندازه ای که تابه چرب شود) در تابه ای نچسب بریزید. سپس به اندازه ی 3 قاشق غذاخوری از مایه ی پنکیک آماده شده را داخل تابه بریزید و تابه را بچرخانید تا مایه ی پنکیک در سطح تابه پخش شود. چند دقیقه آن را حرارت دهید تا کمی طلایی شود. سپس طرف دیگر پنکیک را سرخ کنید.بعد از آماده شدن پنکیک ها، آنها را تا کنید و داخل آنها را با مقداری از مواد آماده(که در بالا آمده است) پُر نمایید.

پنکیک اسفناج
پنکیک اسفناج

نکات تکمیلی در مورد پنکیک اسفناج

پنکیک اسفناج جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
پنکیک اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
 

برخی موضوعات مشابه

بالا