پنکیک ردولوت با کرم پنیری

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم برای سس پنیری


پنیر خامه ای نرم 115 گرم
کره نرم 4 ق غ
شیر 3 ق غ
پودر شکر 2 فنجان


مواد لازم برای پنکیک

آرد 1 و یک سوم فنجان
پودر کاکائو 2 ق غ
بکینگ پودر 2 ق چ
جوش شیرین نصف ق چ
شکر 1 ق غ
نمک یک چهارم ق چ
شیر 1 و نیم فنجان
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
کره ذوب شده 2 ق غ
رنگ خوراکی قرمز 2 ق چ

پنکیک ردولوت
%D9%BE%D9%86%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%B1%D8%AF%D9%88%D9%84%D9%88%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%B1%D9%85.jpg

طرز تهیه پنکیک ردولوت با کرم پنیری


پنیر خامه ای ، کره و شیر را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود . نیمی از پودر شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود سپس بقیه ی پودر شکر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود و رویش را با پلاستیک پوشانده کناری بگذارید .

آرد ، پودر کاکائو ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، شکر و نمک را با هم مخلوط نمایید .
شیر ، تخم مرغ ، کره و رنگ خوراکی را مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود .
مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کرده مخلوط کنید تا اثری از ارد باقی نماند . زیاد نباید هم بزنید چون پنکیک ها کیفیت خود را از دست خواهند داد .
یک تابه نچسب یا چدنی را روی حرارت متوسط به پایین گذاشته ( اگر از تابه نچسب استفاده نمیکنید حتما کف تابه را چرب کنید ) حدود یک چهارم فنجان از خمیر را در تابه ریخته و زمانی که رویش حباب زد پنکیک را برگردانید تا روی دیگرش هم بپزد البته این سمت مدت زمان کمتری برای پخت نیاز خواهد داشت .
پنکیک ها را فورا بعد از پخت با کرم پنیر تزئین نموده و سرو نمایید .
%D9%BE%D9%86%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%B1%D8%AF%D9%88%D9%84%D9%88%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%B1%D9%85.jpg

پنکیک ردولوت با کرم پنیری
پنکیک ردولوت

نکات تکمیلی در مورد پنکیک ردولوت

پنکیک ردولوت جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
پنکیک ردولوت را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
 

برخی موضوعات مشابه

تاپیک قبلی
تاپیک بعدی
بالا