۲ پیمانه آرد
۲ قاشق چای خوری شکر
یک و نیم قاشق چای خوری بیکینگ پودر
۱/۲ قاشق چای خوری جوش شیرین
به میزان لازم نمک
یک و نیم پیمانه شیر
یک و نیم قاشق غذاخوری آبلیمو
۲ عدد بزرگ تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری روغن
۷۰ گرم پنیر چدار
۳ عدد پیازچه
قدری فلفل سیاه
۱- پنیر رو رنده کنید.
۲- پیازچهها رو پاک کنید، تمیز بشویید و به شکل حلقههای نازک برش بزنید.
در کاسهای آرد، شکر، بیکینگپودر، جوششیرین و ۱ قاشق چایخوری نمک رو با هم ترکیب کنید.
آبلیمو رو با شیر (به دمای اتاق) ترکیب کنید و به همراه تخممرغها (به دمای اتاق) و روغن به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید.
در آخر پنیر و پیازچه رو اضافه کنید.
ماهیتابهای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید و اون رو با روغن کمی چرب کنید.
در چند نوبت، یک چهارم پیمانه مواد رو با ملاقه در ماهیتابه بریزید و به شکل دایرهای یکدست باز کنید. اونها رو برای ۲ تا ۳ دقیقه تا از کنارهها سفت و از زیر طلایی بشن، بپزید. اونها رو بچرخونید و برای ۲ تا ۳ دقیقه دیگه بپزید.
مقداری فلفل سیاه و برشهای پیازچه روی پنکیکها بریزید و در کنار ماست میل کنید.
۲ قاشق چای خوری شکر
یک و نیم قاشق چای خوری بیکینگ پودر
۱/۲ قاشق چای خوری جوش شیرین
به میزان لازم نمک
یک و نیم پیمانه شیر
یک و نیم قاشق غذاخوری آبلیمو
۲ عدد بزرگ تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری روغن
۷۰ گرم پنیر چدار
۳ عدد پیازچه
قدری فلفل سیاه
۱- پنیر رو رنده کنید.
۲- پیازچهها رو پاک کنید، تمیز بشویید و به شکل حلقههای نازک برش بزنید.
در کاسهای آرد، شکر، بیکینگپودر، جوششیرین و ۱ قاشق چایخوری نمک رو با هم ترکیب کنید.
آبلیمو رو با شیر (به دمای اتاق) ترکیب کنید و به همراه تخممرغها (به دمای اتاق) و روغن به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید.
در آخر پنیر و پیازچه رو اضافه کنید.
ماهیتابهای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید و اون رو با روغن کمی چرب کنید.
در چند نوبت، یک چهارم پیمانه مواد رو با ملاقه در ماهیتابه بریزید و به شکل دایرهای یکدست باز کنید. اونها رو برای ۲ تا ۳ دقیقه تا از کنارهها سفت و از زیر طلایی بشن، بپزید. اونها رو بچرخونید و برای ۲ تا ۳ دقیقه دیگه بپزید.
مقداری فلفل سیاه و برشهای پیازچه روی پنکیکها بریزید و در کنار ماست میل کنید.
![1-16.jpg](https://ashpazbashy.com/wp-content/uploads/2017/08/1-16.jpg)