یک رولت شیک و خونگی!

M-alizadehbirjandi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/12/05
ارسالی ها
1,810
امتیاز واکنش
25,474
امتیاز
1,003
رولت خامه طرح‌دار یک ایده خلاقانه برای تنوع در تهیه کیک و دسر است. برای تهیه این رولت به خمیر دکور به صورت مجزا نیاز خواهید داشت.
1707_755.jpg

نکته‌ای که برای تهیه رولت طرح دار و کلیه کیک‌هایی که در ساختار آن از سفیده و زرده به صورت جداگانه استفاده می‌شود این است که هنگام جدا کردن زرده و سفیده به هیچ عنوان نباید زرده درون سفیده وجود داشته باشد در غیر این صورت سفیده پف نخواهد کرد.
نکته دیگر اینکه، بهتر است یک قاشق شکر​
به سفیده بزنید، در این صورت پف سفیده نخواهد خوابید و خطای هم زدن به حداقل خواهد رسید. همچنین می‌توانید از 1/8 کرم تارتار و یا آب لیمو‌تازه به سفیده بزنید تا سفیده پف بهتری داشته باشد. برای تهیه رولت طرح دار ابتدا می‌بایست خمیر دکور آن و سپس خامه داخل آن تهیه شود.

مواد لازم جهت تهیه خمیر دکور




آرد

40 گرم

پودر قند

30 گرم

سفیده تخم‌مرغ

1 عدد

رنگ خوراکی

به میزان لازم



طرز تهیه خمیر دکور



  1. ابتدا سفیده تخم‌مرغ و پودر قند را بزنید تا از حالت لزجی خارج شود.​
  2. آرد را الک کرده و به آرامی به تخم‌مرغ اضافه کنید.​
  3. میزان مناسبی از رنگ خوراکی را به مخلوط بالا اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید.​
  4. خمیر حاصله را درون قیف با ماسوره ساده ریخته و طرح مورد نظرتان را روی کاغذ روغنی که از قبل به کمک قلم مو چرب شده است بکشید. (اگر طرح شما از پیچیدگی برخوردار است می‌توانید طرح را روی کاغذ روغنی به صورت معکوس بکشید.)​
  5. پس از کشیدن طرح مورد نظر قالب را به مدت یک ساعت در فریزر استراحت دهید. توجه داشته باشید که برای طرح‌های چند رنگ بهتر است بین هر رنگ فاصله‌ای چند دقیقه‌ای در فریزر قایل شوید تا رنگ‌ها با هم تداخل پیدا نکنند.​
  6. در این فاصله مشغول تهیه رولت شوید.​
1710_893.jpg




مواد لازم جهت تهیه رولت خامه




آرد سفید

100 گرم

تخم‌مرغ

4 عدد

شکر

100 گرم

آب گرم

1/8 پیمانه

وانیل

1/8 قاشق چای‌خوری

عسل

1 قاشق چای‌خوری

خامه شیرین‌شده

250 گرم



طرز تهیه رولت خامه



  1. ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ را از هم جدا کنید.​
  2. آرد را 3 مرتبه الک کنید.​
  3. زرده، شکر و وانیل را بزنید. آب داغ و عسل را بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید.​
  4. سفیده را بزنید تا از کاسه برنگردد.​
  5. زرده، آرد و سفیده را در 3 مرحله به صورت متناوب با یکدیگر مخلوط کنید. توجه داشته باشید که در حین ترکیب پف مواد نخوابد.​
  6. سینی رولت را از فریزر خارج کنید و مواد رولت را روی آن بریزید و به طور یکنواخت در سطح قالب پخش کنید.​
  7. سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده است به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید.​
  8. در این فاصله خامه شیرین‌شده را بزنید تا فرم بگیرد.​
  9. اجازه دهید رولت پس از خارج کردن از فر به طور کامل خنک شود. (برای این منظور بهتر است یک سینی روی سینی رولت قرار دهید تا سطح رولت خشک نشود.) سپس خامه کشی و رول کنید. بهتر است رولت 24 ساعت در یخچال استراحت کند و بعد برش دهید.​

1709_397.jpg


 
  • لایک
واکنش ها: Diba
  • پیشنهادات
  • M-alizadehbirjandi

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/12/05
    ارسالی ها
    1,810
    امتیاز واکنش
    25,474
    امتیاز
    1,003
    اینم طرح های بیشتر....
    16217.jpg

    16264.jpg

    16262.jpg

    16260.jpg
     
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    M-alizadehbirjandi

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/12/05
    ارسالی ها
    1,810
    امتیاز واکنش
    25,474
    امتیاز
    1,003
    اینم هنر من و مامانم !!!!!!!! ایده مال من بوده مامانم درست کرده ! در واقع من بخش اصلی رو انجام دادم:aiwan_light_biggrin: ...امیدوارم خوشتون بیاد از این دستور چون عالیه!!!
    1453214049894.jpg
     

    _DENIZ._.SH_

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/12/12
    ارسالی ها
    1,295
    امتیاز واکنش
    4,424
    امتیاز
    506
    سن
    25
    ببببببببببببه بههههههههههه
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا