آموزش تصویری؛ طرز تهیه شیرینیِ قطاب

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 144
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]شیرینی قطاب یکی از خوشمزه ترین شیرینی های مخصوص عید هست در اصل این شیرین یزدی میباشد و به راحتی با کمی دقت میتونین در خانه این شیرینی را تهیه کنید. به جز عید نوروز، این شیرینی برای بقیه مناسب های شادی هم بسیار مناسب است.

مواد لازم:

  • ماست: نصف لیوان
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • کره ۱۰۰: گرم
  • آرد :۳ لیوان
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری

مواد داخل قطاب:

  • پودر گردو : نصف پیمانه
  • شکر ۱ لیوان
  • پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
  • پودر پسته و پودر قند برای تزیین
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1234725_157.jpg

طرز تهیه قطاب:

کره نرم شده و نصف لیوان شکر را با هم خوب مخلوط کنید سپس ماست و تخم مرغ را اضافه کنید و انقدر با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود.

آرد الک شده را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و کم کم به مخلوط اضافه نمائید (تا اندازه ای ارد نیاز است که خمیر به دست نچسبد)، سپس خمیر را درون کاسه ای که چرب کرده اید قرار داده و روی کاسه را بپوشانید و حدود ۱ ساعت در جای گرمی استراحت دهید.

1234726_581.jpg

حال مواد خشک داخل قطاب را با هم مخلوط کنید.

بعد خمیر رو روی میز کارتون که آرد پاشی شده باز کنید (به قطر نیم سانت) و به شکل دایره قالب بزنید.

1234727_371.jpg

همه مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و یک قاشق مرباخوری وسط خمیر بزارید و با انگشت سبابه که با آب خیسش کردید لبه خمیر رو مرطوب کنید اینکار برای اینه که خمیر موقع سرخ کردن از هم باز نشه و منظره بدی پیدا نکنه.

1234728_165.jpg

بعد دو لبه را مانند شکل زیر روی هم بگذارید.

1234729_384.jpg

لبه ها رو کمی با انگشت فشار بدید تا به هم بچسبه بعد با چنگال شیار هایی ایجاد کنید هم برای زیبایی هم برای اینکه لبه ها بیشتر به هم بچسبه.

1234730_435.jpg

همه خمیر ها رو به این صورت بپیچید و کنار هم قرار بدید.

1234731_277.jpg

حالا روغن رو توی یک ظرف بریزید و اجازه بدید خوب داع بشه و قطاب ها رو توی روغن شناور بریزید و اجازه بدید یک طرفش سرخ بشه بعد برگردونید تا اون یکی طرفش هم سر خ بشه.

1234732_736.jpg

داخل یک سینی دستمال کاغذی بچینید و قطاب های سرخ شده رو روی دستمال بزارید تا روغن اضافی اون کشیده بشه.

1234733_189.jpg

حال روی قطاب ها پودر قند بریزید.

قطاب شما آماده هست بفرمایید نوش جان.
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1234734_734.jpg
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا