خوردنانگو قرمز پیری را به تاخیر می اندازد.
دانشمندان می گویند: انگور قرمز دارای ماده ای به نام رسوراتول است كه نوعی پروتئینموسوم به سرتوئین در بدن انسان می سازد و این پروتئین نیز موجب جوان ماندن و طراوت كروموزوم های انسان می شود.
به گفته محققان : انگور قرمز همچنین دارای موادی است كه خطر ابتلا به سزطان و التهاب های جسمی را كاهش می دهد
دانشمندان می گویند: انگور قرمز دارای ماده ای به نام رسوراتول است كه نوعی پروتئینموسوم به سرتوئین در بدن انسان می سازد و این پروتئین نیز موجب جوان ماندن و طراوت كروموزوم های انسان می شود.
به گفته محققان : انگور قرمز همچنین دارای موادی است كه خطر ابتلا به سزطان و التهاب های جسمی را كاهش می دهد