![a01812716154102a.jpg](http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m996//a01812716154102a.jpg)
جام جم آنلاین: یک متخصص تغذیه گفت: آنتی اکسیدان هایی که در بادام زمینی وجود دارد موجب کاهش موادی در بدن می شود که از بروز سرطان ها و بیماری های قلبی ـ عروقی جلوگیری می کند.مرتضی صفوی در گفتگو با فارس افزود: بادام زمینیجزو گیاهانی محسوب می شود که در دسته مغزها قرار نمی گیرد. بادام زمینی دارای چربی بالایی است و 80 درصد کالری آن از چربی تأمین می شود.این متخصص تغذیه اضافه کرد: بسیاری از مغزها خواص حبوبات ، خواص تنقلات حبوبات و تنقلات در سلامت - خوب تیامین، نیاسین، فسفر، روی و فولاد هستند و برخی از آنها خواص حبوبات ، خواص تنقلات حبوبات و تنقلات در سلامت - عالی سلنیوم، مس، منیزیم، منگنز، ویتامین E هستند.صفوی گفت: مغزها غنی از ترکیبات گیاهی متفاوتی هستند مانند فلاونوئید که در همه مغزها یافت می شود.صفوی گفت: همه تصور می کنند که بادام زمینی جزو مغزهاست ولی یک نوع بنشن است و در گروه نخود و لوبیا قرار می گیرد. مغزها چون از گیاه تولید می شوند به طور طبیعی فاقد کلسترول هستند.وی گفت: آنتی اکسیدان هایی در این مغزها وجود دارد که موجب کاهش تشکیل موادی در بدن می شود که به کاهش سرطان و بیماری های قلبی - عروقی کمک می کند.این متخصص تغذیه افزود: مغزها در گیاهان اندازه کوچکی دارند ولی بهترین خواص حبوبات ، خواص تنقلات حبوبات و تنقلات در سلامت - پروتئین هستند و در اغلب موارد بیشتر از 75 درصد انرژی آنها از چربی تأمین می شود