- عضویت
- 2016/12/30
- ارسالی ها
- 15,015
- امتیاز واکنش
- 27,631
- امتیاز
- 1,051
خواص فلفل سبز
این خوراکی سامانه قلبی عروقی را از چندین راه پشتیبانی و تحـریـ*ک و کمک می کند تا تصلب شرایین و فشار خون را به وسیله پایین آوردن کلسترول خون و سطوح تری گلسیرید کاهش دهد.
فلفل سبز یک عامل مسکن موضعی و با دوام است. فلفل سبز حاوی ترکیباتی مانند ویتامین A، C، سولانین، کلسیم، آهن، فسفر و مواد چرب است و همچنین برای بهبود میگرن های پر درد استفاده می شود.
همچنین فلفل سبز مواد دفعی را از طریق آزاد ساختن کلسترول افزایش می دهد و به این وسیله میزان کلسترول خون را کاهش می دهد. مطالعات انجام شده نشان می دهد افرادی که هر روز هنگام صرف غذا، فلفل سبز مصرف می کنند، نسبت به دیگران خیلی کمتر به بیماری های قلبی عروقی دچار می شوند.
میوه های این گیاه به مقدار کم، محرک اشتها و زیاد کننده ترشحات بزاق و تسکین دهنده بواسیرهای دردناک و التهاب دار است. به علت ضد باکتریایی بودن، مقاومت ناحیه مبتلا به عفونت معده ای و روده ای را افزایش می دهد و در درمان اسهال عفونی مؤثر است. همچنین، به عنوان داروی ضد ریزش مو به کار می رود.
البته کسانی که دچار آلرژی و خارش اند، باید از مصرف فلفل سبز خودداری کنند.
<منبع: مجله یک سبد سیب>
این خوراکی سامانه قلبی عروقی را از چندین راه پشتیبانی و تحـریـ*ک و کمک می کند تا تصلب شرایین و فشار خون را به وسیله پایین آوردن کلسترول خون و سطوح تری گلسیرید کاهش دهد.
فلفل سبز یک عامل مسکن موضعی و با دوام است. فلفل سبز حاوی ترکیباتی مانند ویتامین A، C، سولانین، کلسیم، آهن، فسفر و مواد چرب است و همچنین برای بهبود میگرن های پر درد استفاده می شود.
همچنین فلفل سبز مواد دفعی را از طریق آزاد ساختن کلسترول افزایش می دهد و به این وسیله میزان کلسترول خون را کاهش می دهد. مطالعات انجام شده نشان می دهد افرادی که هر روز هنگام صرف غذا، فلفل سبز مصرف می کنند، نسبت به دیگران خیلی کمتر به بیماری های قلبی عروقی دچار می شوند.
میوه های این گیاه به مقدار کم، محرک اشتها و زیاد کننده ترشحات بزاق و تسکین دهنده بواسیرهای دردناک و التهاب دار است. به علت ضد باکتریایی بودن، مقاومت ناحیه مبتلا به عفونت معده ای و روده ای را افزایش می دهد و در درمان اسهال عفونی مؤثر است. همچنین، به عنوان داروی ضد ریزش مو به کار می رود.
البته کسانی که دچار آلرژی و خارش اند، باید از مصرف فلفل سبز خودداری کنند.
<منبع: مجله یک سبد سیب>