دستور تهیه تارت موز

  • شروع کننده موضوع DEAD_QUEEN
  • بازدیدها 107
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

DEAD_QUEEN

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/08/07
ارسالی ها
12,060
امتیاز واکنش
36,145
امتیاز
1,108
سن
22
محل سکونت
کرج
این هم یکی از روش های درست کردن تارت موز برای کسانی که عاشق موز هستن. این دسر عالی و خوشمزه خمیرش ترد و داخلش حالت شیره ای داره و خیلی راحت و سریع درست میشه.


ashpaz-3.jpg



مواد لازم برای خمیر تارت:

  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۲۲۵ گرم آرد
  • ۱۲۵ گرم کره
  • ۱ قاشق چای خوری آب لیمو
  • ۱ قاشق چای خوری آب
  • ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • کمی نمک

مواد لازم برای داخل تارت:

  • ۲ عدد موز
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۳۰ گرم کره
  • ۶۰ گرم شکر
  • ۱ قاشق چای خوری آب لیمو

مواد لازم برای روی تارت:

  • ۴ قاشق غذاخوری شکر
  • ۲ عدد سفیده تخم مرغ

ashpaz-4.jpg
ashpaz-5.jpg



کره را خرد کنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کنید و کره را به آن ها اضافه کنید. با دست کره را با مواد خشک هم بزنید تا مواد شبیه به خرده های نان شود.


ashpaz-6.jpg



تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و آب و آب لیمو را به آن اضافه کنید. سپس آن را به خمیر اضافه کنید و آن را به شکل توپ در بیاورید.


ashpaz-7.jpg



خمیر را به شکل مربعی صاف کنید و داخل سلفون بپیچید. سپس آن را به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار دهید. بعد از یک ساعت خمیر را از یخچال بیرون بیاورید، سلفون را بردارید و با وردنه خمیر را به ضخامت ۵ میلیمتر صاف کنید.


ashpaz-8.jpg



بهتر است از قالب هایی استفاده کنید که کف و دیواره آن ها جدا شدنی هستند. کف قالب را با فویل بپوشانید و خمیر را مانند تصویر داخل قالب قرار دهید.


ashpaz-9.jpg



برای این که کیک فرم خودش را از دست ندهد از دانه های سرامیکی (مثل لوبیا، نخود و برنج خام) استفاده کنید تا سنگینی وزن آن ها باعث شود خمیر ثابت بماند و حالتش از بین نرود. خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید.


ashpaz-10.jpg



روش تهیه مواد داخل تارت


ashpaz-11.jpg



کره را داخل تاوه با حرارت ملایم ذوب کنید و شکر و آب لیمو را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت بماند تا زمانی که تبدیل به یک خمیر تقریبا غلیظ شود.


ashpaz-12.jpg



تخم مرغ ها را بزنید و ۱ قاشق چای خوری شکر و ۱ قاشق چای خوری کره را به آن اضافه کنید.


ashpaz-13.jpg
ashpaz-14.jpg



مخلوط تخم مرغ را به خمیری که با شکر و کره درست کرده اید اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. موزها را له کنید و به تابه اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند سپس خاموش کنید.


ashpaz-15.jpg



سپس مواد آماده شده را داخل قالب بریزید.


ashpaz-16.jpg



برای درست کردن مواد خامه ای روی تارت شکر و سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا پف کند. سپس آن را روی تارت بریزید.


قالب را به مدت ۱۰ دقیقه روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید تا زمانی که روی آن قهوه ای رنگ شود.


ashpaz-17.jpg



اکنون تارت موز آماده سرو شدن است. نوش جان!


منبع:سایت بدونیم
 

برخی موضوعات مشابه

بالا