دستور تهیه کاپ کیک دورنگ

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 95
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
این کاپ کیک‌های دورنگ و خوشمزه را میتوانید برای جشن تولد‌ها تهیه کنید و از آن لـ*ـذت ببرید.

مواد مورد نیاز
  • آرد قنادی (الک شده): 200 گرم
  • کره: 125 گرم
  • شکر: 100 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • بیکینگ پودر: 2 ق چ
  • وانیل: یک چهارم ق چ
  • پودر کاکائو: 25 گرم
  • شیر: یک دوم پیمانه
  • رنگ خوراکی (دو رنگ): از هر کدام 1 ق چ

1570724_162.jpg


روش پخت

1. همه مواد را حداقل 30 دقیقه قبل از استفاده بیرون از یخچال بگذارید تا هم دمای محیط شود.

2. آرد، بیکینگ پودر، وانیل و پودر کاکائو را داخل کاسه ای ریخته، مخلوط و الک کنید. سپس شیر را به آن افزوده و با لیسک مخلوط کنید.

3. کره و شکر را حدود 3 دقیقه با دور تند همزن برقی بزنید. بعد تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کرده و هر کدام را به مدت 30 ثانیه با دور کند همزن برقی بزنید. سپس مخلوط آرد و شیر را به تدریج به آن اضافه کنید و با لیسک مخلوط کرده تا به شکل خمیر چسبناکی درآید.

4. خمیر آماده شده را به دو قسمت تقسیم کرده و به هرکدام رنگ دلخواه بزنید. بعد آن ها را با دست ورز دهید تا به رنگ دلخواه درآید. سپس هر کدام را درون قیفی با سرماسوره ساده بریزید.

5. قالب های کاپ کیک را روی سطح صافی قرار داده و داخل هر کدام یک کپسول کاغذی قرار دهید. بعد خمیر را داخل آن ها به دلخواه قیف بزنید.

6. قالب ها را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد شده، حدود 30 دقیقه بگذارید تا بپزد (برای تست خلال دندانی را داخل یکی از آن ها فرو بـرده، اگر تمیز خارج شد، آماده است). بعد از فر خارج کرده، بگذارید تا خنک شود. سپس از قالب خارج کرده و سرو کنید
 

برخی موضوعات مشابه

بالا