دستور تهیه کوفته اسفناج به سبک هندی ها

  • شروع کننده موضوع DEAD_QUEEN
  • بازدیدها 122
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

DEAD_QUEEN

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/08/07
ارسالی ها
12,060
امتیاز واکنش
36,145
امتیاز
1,108
سن
22
محل سکونت
کرج
کوفته پالاک از غذاهای سنتی هندی هاست که در دو قسمت درست می شود: ۱٫ کوفته ها و ۲٫ سس . کوفته ها را هم می توانید ساده درست کنید و هم شکم پر که در این دستور به صورت شکم پر آورده ایم. لایه بیرونی کوفته ها با آرد نخودچی و اسفناج درست می شود و داخل آن با پنیر. سس آن هم با پیاز، سیب زمینی، زنجبیل، سیر، بادام زمینی و ادویه جات معطر درست می شود.

مواد مورد نیاز برای دو نفر:

(مواد لازم برای کوفته ها)


  • ۲ پیمانه اسفناج خرد شده
  • ۴ قاشق غذا خوری آرد نخودچی
  • ½ پیمانه پنیر رنده شده
  • ۱ عدد فلفل سبز خرد شده
  • ¼ قاشق چایخوری زیره
  • به اندازه سر انگشت پودر هل و مقداری نمک
  • آرد ذرت برای پوشاندن روی کوفته ها

(مواد لازم برای سس)


  • ½ قاشق چای خوری زیره
  • ۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
  • ۲ حبه سیر خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده
  • ۵-۶ عدد بادام هندی
  • ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده
  • ۱ و ½ قاشق چای خوری پودر گشنیز و زیره
  • ۱ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن
  • ۱ و نیم پیمانه آب
  • نمک به مقدار لازم

دستور تهیه کوفته ها

step-1.jpg



۱ قاشق چای خوری روغن را داخل تاوه گرم کنید. ۴ قاشق غذاخوری آرد نخودچی را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا طلایی رنگ شود. سپس آرد سرخ شده را در ظرف دیگری بریزید و اجازه دهید سرد شود.


step-2.jpg



برگ های اسفناج را از ساقه ها جدا کنید و تمیز شستشو دهید. آب اضافی اسفناج ها را بگیرید و خرد کنید. ۱ قاشق چای خوری روغن داخل همان تاوه بریزید و ۲ پیمانه اسفناج خرد شده را به آن اضافه کنید.


step-3.jpg



اسفناج ها را تفت دهید تا آب آن کاملا کشیده شود.


step-4.jpg



اسفناج ها را به آرد سرخ شده اضافه کنید.


step-5.jpg



مقداری نمک اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط کوفته آماده است.


step-6.jpg



پنیر رنده شده، فلفل سبز خرد شده، ¼ قاشق چای خوری زیره، پودر هل و نمک را با هم ترکیب کنید.


step-7.jpg



مواد را با هم مخلوط کنید. مخلوط پنیر برای کوفته آماده است.


step-8.jpg



مواد اسفناج و پنیر را به ۶ قسمت تقسیم کنید و گلوله کنید.


step-9.jpg



گلوله اسفناج را بردارید و به شکل گرد صاف کنید. سپس یک عدد گلوله پنیر داخل آن قرار دهید.


step-10.jpg



گلوله پنیری را با اسفناج بپوشانید. سپس آن را گرد کنید.


step-12.jpg



کوفته ها را داخل آرد ذرت بغلتانید. و آن ها را کنار بگذارید.


step-14.jpg



کوفته ها را با روغن سرخ کنید تا طلایی مایل به قهوه ای رنگ شود.


دستور تهیه سس

step-15.jpg



۱ قاشق غذاخوری روغن را گرم کنید. دانه های زیره را اضافه کنید. وقتی زیره ها طلایی رنگ شدند پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس بادام هندی، زنجبیل و سیر را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.


step-16.jpg



گوجه فرنگی و نمک را اضافه کنید.


step-17.jpg



تفت دهید تا گوجه فرنگی ها نرم شود. گاز را خاموش کنید و اجازه دهید مواد سرد شود.


step-18.jpg



مواد سرخ شده را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. ۱ قاشق چای خوری روغن داخل همان تاوه بریزید. مواد را همراه با پودر فلفل قرمز و پودر گشنیز و زیره به روغن اضافه کنید.


step-19.jpg



مواد را هم بزنید تا زمانی که روغن از مواد جدا شود.


step-20.jpg



۱ و نیم پیمانه آب داخل تاوه بریزید.


step-21.jpg



هم بزنید و درب تاوه را ببندید تا غلظت مواد به دلخواهتان شود.


step-23.jpg



در آخر کوفته ها را به سس اضافه کنید و گاز را خاموش کنید. کوفته آماده سرو است.




منبع:سایت بدونیم
 

برخی موضوعات مشابه

بالا