- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
دلمه، انواع متفاوتی دارد که هرکدام طرفداران مخصوص به خود را دارد. در این مطلب میخواهیم طرز تهیه دلمه هویج را آموزش دهیم. امیدواریم که لـ*ـذت ببرید.
میزان سرو: 6 نفر
مواد لازم:
میزان سرو: 6 نفر
مواد لازم:
- هویج (درشت): 7 الی 8 عدد
آب: به مقدار لازم
روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز (خرد شده): یک عدد
دانه کاج: 2 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز (پودر شد ه): به مقدار لازم
برگ جعفری (ریز خرد شده): 60 گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شد ه): به مقدار لازم
![1654881_253.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/2/9/1654881_253.jpg)
طرز تهیه:
- هویج ها را پوست کنده و به ابعاد 80 الی 10 سانتی برش دهید.
- آنها را در مقداری آب بپزید. سپس درون آنها را خالی کنید و در مقدار کمی روغن زیتون تفت دهید.
- بقیه روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید.
- پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
- دانه کاج را اضافه کرده و تفت دهید.
- پس از گذشت یک الی دو دقیقه رب گوجه فرنگی، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
- برگ جعفری ریز خرد شده را در آخر اضافه کنید.
- داخل هویج ها را با مخلوط گوشت پر کنید.
- آنها را به صورت عمودی در قابلمه قرار دهید.
- دو پیمانه آب داغ به آنها اضافه کنید. اجازه دهید روی حرارت بپزند و نرم شوند.
- سپس سرو کنید.