- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
مواد لازم
· روغن زیتون 1/4 فنجان
· پوست پرتقال1 قاشق غذا خوری
· آب پرتقال 2 قاشق غذا خوری
· سرکه برنج یا سرکه سفید 2قاشق چای خوری
· خردل 2 قاشق چای خوری
· دوغ 2 قاشق غذا خوری
· پیاز قرمز رنده شده 1 قاشق چای خوری
· رزماری خرد کرده 2قاشق چای خوری
· نمک دریا 1/4 قاشق چای خوری
· اسفناج یک دسته بزرگ
· پرتقال3 عدد
· انار 1 عدد بزرگ
· پیاز قرمز 1 عدد کوچک
طرز تهیه
مرحله 1
همزمان با همزن ، آب میوه، سرکه، خردل، و دوغ به روغن زیتون، پیاز، رزماری و نمک دریا را با هم مخلوط کرده ، کنار بگذارید و شروع به آماده کردن سالاد می کنیم
مرحله 2
پرتقالها را پوست گنده و بصورت گرد به ضخامت یک نیم سانت برش می دهیم . نصف پیاز را برشهای نازک داده و خرد می کنیم
مرحله 3
اسفناج های کوچک را شسته و خشک می کنیم در صورت بزرگ بودن اسفناج ها آنها را خرد کنید اما نه خیلی ریز
مرحله 4
پرتقال، اسفناج ، دانه انار و پیاز خرد شده را با هم مخلوط می کنیم و در آخر سسی را که از قبل آماده کرده ایم روی آنها می ریزیم و در ظرف مناسب ریخته و سرو می کنیم نوش جان
مواد لازم
· روغن زیتون 1/4 فنجان
· پوست پرتقال1 قاشق غذا خوری
· آب پرتقال 2 قاشق غذا خوری
· سرکه برنج یا سرکه سفید 2قاشق چای خوری
· خردل 2 قاشق چای خوری
· دوغ 2 قاشق غذا خوری
· پیاز قرمز رنده شده 1 قاشق چای خوری
· رزماری خرد کرده 2قاشق چای خوری
· نمک دریا 1/4 قاشق چای خوری
· اسفناج یک دسته بزرگ
· پرتقال3 عدد
· انار 1 عدد بزرگ
· پیاز قرمز 1 عدد کوچک
طرز تهیه
مرحله 1
همزمان با همزن ، آب میوه، سرکه، خردل، و دوغ به روغن زیتون، پیاز، رزماری و نمک دریا را با هم مخلوط کرده ، کنار بگذارید و شروع به آماده کردن سالاد می کنیم
مرحله 2
پرتقالها را پوست گنده و بصورت گرد به ضخامت یک نیم سانت برش می دهیم . نصف پیاز را برشهای نازک داده و خرد می کنیم
مرحله 3
اسفناج های کوچک را شسته و خشک می کنیم در صورت بزرگ بودن اسفناج ها آنها را خرد کنید اما نه خیلی ریز
مرحله 4
پرتقال، اسفناج ، دانه انار و پیاز خرد شده را با هم مخلوط می کنیم و در آخر سسی را که از قبل آماده کرده ایم روی آنها می ریزیم و در ظرف مناسب ریخته و سرو می کنیم نوش جان
· روغن زیتون 1/4 فنجان
· پوست پرتقال1 قاشق غذا خوری
· آب پرتقال 2 قاشق غذا خوری
· سرکه برنج یا سرکه سفید 2قاشق چای خوری
· خردل 2 قاشق چای خوری
· دوغ 2 قاشق غذا خوری
· پیاز قرمز رنده شده 1 قاشق چای خوری
· رزماری خرد کرده 2قاشق چای خوری
· نمک دریا 1/4 قاشق چای خوری
· اسفناج یک دسته بزرگ
· پرتقال3 عدد
· انار 1 عدد بزرگ
· پیاز قرمز 1 عدد کوچک
طرز تهیه
مرحله 1
همزمان با همزن ، آب میوه، سرکه، خردل، و دوغ به روغن زیتون، پیاز، رزماری و نمک دریا را با هم مخلوط کرده ، کنار بگذارید و شروع به آماده کردن سالاد می کنیم
مرحله 2
پرتقالها را پوست گنده و بصورت گرد به ضخامت یک نیم سانت برش می دهیم . نصف پیاز را برشهای نازک داده و خرد می کنیم
مرحله 3
اسفناج های کوچک را شسته و خشک می کنیم در صورت بزرگ بودن اسفناج ها آنها را خرد کنید اما نه خیلی ریز
مرحله 4
پرتقال، اسفناج ، دانه انار و پیاز خرد شده را با هم مخلوط می کنیم و در آخر سسی را که از قبل آماده کرده ایم روی آنها می ریزیم و در ظرف مناسب ریخته و سرو می کنیم نوش جان
مواد لازم
· روغن زیتون 1/4 فنجان
· پوست پرتقال1 قاشق غذا خوری
· آب پرتقال 2 قاشق غذا خوری
· سرکه برنج یا سرکه سفید 2قاشق چای خوری
· خردل 2 قاشق چای خوری
· دوغ 2 قاشق غذا خوری
· پیاز قرمز رنده شده 1 قاشق چای خوری
· رزماری خرد کرده 2قاشق چای خوری
· نمک دریا 1/4 قاشق چای خوری
· اسفناج یک دسته بزرگ
· پرتقال3 عدد
· انار 1 عدد بزرگ
· پیاز قرمز 1 عدد کوچک
طرز تهیه
مرحله 1
همزمان با همزن ، آب میوه، سرکه، خردل، و دوغ به روغن زیتون، پیاز، رزماری و نمک دریا را با هم مخلوط کرده ، کنار بگذارید و شروع به آماده کردن سالاد می کنیم
مرحله 2
پرتقالها را پوست گنده و بصورت گرد به ضخامت یک نیم سانت برش می دهیم . نصف پیاز را برشهای نازک داده و خرد می کنیم
مرحله 3
اسفناج های کوچک را شسته و خشک می کنیم در صورت بزرگ بودن اسفناج ها آنها را خرد کنید اما نه خیلی ریز
مرحله 4
پرتقال، اسفناج ، دانه انار و پیاز خرد شده را با هم مخلوط می کنیم و در آخر سسی را که از قبل آماده کرده ایم روی آنها می ریزیم و در ظرف مناسب ریخته و سرو می کنیم نوش جان