مواد لازم
ادویه کاجون (Cajun Seasoning) در بسیاری غذاهای گوشتی و غیرگوشتی کاربرد دارد و طعم مطبوع آن هر غذایی را خوشطعم تر و دلپذیرتر می کند. در مقایسه با استفاده جداگانه از ادویهها، استفاده از ادویه های ترکیبی آشپزی را آسانتر و نتیجه کار را بهتر می سازد. می توانید این ادویه را به مقدار زیاد تهیه و در غذاهای مختلف استفاده کنید.
طرز تهیه: تمام مواد را در ظرفی بریزید و خوب ترکیب کنید تا ترکیبی یکدست بدست بیاید. سپس در ظرف مناسب ریخته و دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.
- نمک 2 قاشق چایخوری
- پودر سیر 2 قاشق چایخوری
- پاپریکا 2 و 1/2 قاشق چایخوری
- پودر فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- پودر پیاز 1 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
- پونه کوهی خشک شده 1 و 1/4 قاشق چایخوری
- آویشن خشک شده 1 و 1/4 قاشق چایخوری
- تکههای فلفل قرمز (اختیاری) 1/2 قاشق چایخوری
ادویه کاجون (Cajun Seasoning) در بسیاری غذاهای گوشتی و غیرگوشتی کاربرد دارد و طعم مطبوع آن هر غذایی را خوشطعم تر و دلپذیرتر می کند. در مقایسه با استفاده جداگانه از ادویهها، استفاده از ادویه های ترکیبی آشپزی را آسانتر و نتیجه کار را بهتر می سازد. می توانید این ادویه را به مقدار زیاد تهیه و در غذاهای مختلف استفاده کنید.
![Cajun-seasoning-2-2-2.jpg](http://irancook.ir/wp-content/uploads/2016/09/Cajun-seasoning-2-2-2.jpg)
طرز تهیه: تمام مواد را در ظرفی بریزید و خوب ترکیب کنید تا ترکیبی یکدست بدست بیاید. سپس در ظرف مناسب ریخته و دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.
![-کاجون.jpg](https://irancook.ir/wp-content/uploads/2016/09/ادویه-کاجون.jpg)