طرز تهیه برنج اسپانیایی تند با میگو

  • شروع کننده موضوع Zahra_rad
  • بازدیدها 98
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

Zahra_rad

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/02/21
ارسالی ها
3,789
امتیاز واکنش
8,283
امتیاز
827
سن
21
محل سکونت
Shiraz
Spicy-Spanish-Rice-with-Shrimp-612.jpg


این برنج اسپانیایی تند موادی همچون برنج، میگو و آناتو را با هم ترکیب می‌کند. شما می‌توانید کمی کلم به این غذا اضافه کنید.

  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه
  • زمان کلی :25 دقیقه
  • برای دو نفر
مواد لازم:
  • دو پیمانه برنج قهوه‌ای
  • دو و یک دوم پیمانه آب
  • یک چهارم پیمانه روغن زیتون
  • یک پاکت آناتو
  • یک دوم پیمانه کلم خرد شده
  • 226 گرم میگو
  • یک دوم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • یک دوم قاشق چایخوری پاپریکا
دستور تهیه:
  1. ابتدا میگو را بر اساس دستور روی بسته بندی تمیز کنید.
  2. در همان زمان آب را با کمی روغن بجوشانید. بعد از اینکه آب به جوش آمد، برنج را اضافه کنید.
  3. زمانی که آب جذب برنج شد، آن را با به یک ظرف مناسب انتقال دهید.
  4. به مدت 5 دقیقه برنج را با حرارت متوسط بپزید سپس آناتو و کلم را اضافه کنید و به خوبی مخلوط نمایید.
  5. در زمان پخت برنج، میگوها را با فلفل و پاپریکا و کمی روغن در یک ظرف جداگانه بپزید.
  6. بعد از پخت هر دو ماده ( میگو و برنج) را ترکیب کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • لایک
واکنش ها: Diba
  • پیشنهادات
  • Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    لایک لطفا
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا