طرز تهیه ته چین شطرنجی مجلسی و خوشمزه داخل تابه دوطرفه

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,555
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه ته چین شطرنجی مجلسی و خوشمزه داخل تابه دوطرفه
تا حالا ته چین شطرنجی دیدین ؟ آرزو بانوی عزیز با روشی ساده و خلاقانهته چین را به این شکل تزیین کرده. شما می تونین هر طرح دلخواهی را با این روش درست کنین.
%D8%AA%D9%87-%DA%86%DB%8C%D9%86-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8%DB%8C.jpg

دستور پخت ته چین شطرنجی

ته چین شطرنجی غذایی خوشمزه و ایده ای جالب برای تزیین برنج ته چین مجلسی است.



مواد لازم برای تهیه ته چین شطرنجی
برنج ۴ پیمانه
سـ*ـینه مرغ دو عدد متوسط
تخم lرغ بزرگ ۳ عدد
زعفران کمی
ماست ۵ قاشق غذاخوری
روغن مایع به اندازه لازم



طرز پخت ته چین شطرنجی
مرغ را با پیاز نمک زردچوبه و ادویه آبپز کردم تا کامل پخته شد بعد ریش ریش کردم.

تخم مرغ های کامل را همراه ماست و کمی زعفران دم کرده و چند قاشق روغن با همزن دستی زدم تا یکدست بشه.

مرغ ها را داخل مواد آماده شده ریختم و تقریبا یکساعت گذاشتم بمونه تا حسابی طعم دار بشه.

بعد برنج را آبکش کردم. باید برنج را زودتر و به اصطلاح زنده برداریم. مثلا بجا یک ربع جوش خوردن ۱۰ دقیقه بجوشونیم که زیاد له نشه.

حالا طرح ته دیگ مورد نظر رو آماده می کنیم و کمی از برنج با مواد تخم مرغی را روی ته دیگ می ریزیم.

بقیه برنج را با مرغ و مواد مخلوط کرده و داخل تابه ریخته با دست سطحش رو صاف می کنیم.
روغن ریخته، در تابه را بسته و تقریبا یکساعت میگذاریم تا دم بکشد و آماده شود.

تابه را برگردانده تا طرف دیگر هم به مدت نیم ساعت پخته و کمی حالتته دیگ بگیرد البته ما اینجور دوست داریم.

ته چین شطرنجی خوشمزه ی ما آماده س. نوش جان.



طرز تهیه ته دیگه شطرنجی
سه قاشق غذاخوری ماست ، کمی زعفران و یک و نیم قاشق غذاخوری آرد را مخلوط کرده ، هم می زنیم تا یکدست بشه.

تابه رو کمی چرب کردم و خطوط افقی و عمودی کشیدم و خانه ها رو یکی در میان پر کردم.

بعدم گذاشتم روی گاز ۵ دقیقه تا خودش رو بگیره. حتما باید خودشو بگیره وگرنه طرح بهم میخوره.

درست کنید و لـ*ـذت ببرید.



منبع:کانال آشپزی سپیده-آرزوبانو

مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا