- عضویت
- 2018/11/30
- ارسالی ها
- 6,382
- امتیاز واکنش
- 14,555
- امتیاز
- 898
- سن
- 27
طرز تهیه ته چین شطرنجی مجلسی و خوشمزه داخل تابه دوطرفه
تا حالا ته چین شطرنجی دیدین ؟ آرزو بانوی عزیز با روشی ساده و خلاقانهته چین را به این شکل تزیین کرده. شما می تونین هر طرح دلخواهی را با این روش درست کنین.
دستور پخت ته چین شطرنجی
ته چین شطرنجی غذایی خوشمزه و ایده ای جالب برای تزیین برنج ته چین مجلسی است.
مواد لازم برای تهیه ته چین شطرنجی
برنج ۴ پیمانه
سـ*ـینه مرغ دو عدد متوسط
تخم lرغ بزرگ ۳ عدد
زعفران کمی
ماست ۵ قاشق غذاخوری
روغن مایع به اندازه لازم
طرز پخت ته چین شطرنجی
مرغ را با پیاز نمک زردچوبه و ادویه آبپز کردم تا کامل پخته شد بعد ریش ریش کردم.
تخم مرغ های کامل را همراه ماست و کمی زعفران دم کرده و چند قاشق روغن با همزن دستی زدم تا یکدست بشه.
مرغ ها را داخل مواد آماده شده ریختم و تقریبا یکساعت گذاشتم بمونه تا حسابی طعم دار بشه.
بعد برنج را آبکش کردم. باید برنج را زودتر و به اصطلاح زنده برداریم. مثلا بجا یک ربع جوش خوردن ۱۰ دقیقه بجوشونیم که زیاد له نشه.
حالا طرح ته دیگ مورد نظر رو آماده می کنیم و کمی از برنج با مواد تخم مرغی را روی ته دیگ می ریزیم.
بقیه برنج را با مرغ و مواد مخلوط کرده و داخل تابه ریخته با دست سطحش رو صاف می کنیم.
روغن ریخته، در تابه را بسته و تقریبا یکساعت میگذاریم تا دم بکشد و آماده شود.
تابه را برگردانده تا طرف دیگر هم به مدت نیم ساعت پخته و کمی حالتته دیگ بگیرد البته ما اینجور دوست داریم.
ته چین شطرنجی خوشمزه ی ما آماده س. نوش جان.
طرز تهیه ته دیگه شطرنجی
سه قاشق غذاخوری ماست ، کمی زعفران و یک و نیم قاشق غذاخوری آرد را مخلوط کرده ، هم می زنیم تا یکدست بشه.
تابه رو کمی چرب کردم و خطوط افقی و عمودی کشیدم و خانه ها رو یکی در میان پر کردم.
بعدم گذاشتم روی گاز ۵ دقیقه تا خودش رو بگیره. حتما باید خودشو بگیره وگرنه طرح بهم میخوره.
درست کنید و لـ*ـذت ببرید.
منبع:کانال آشپزی سپیده-آرزوبانو
مجله تصویر زندگی
تا حالا ته چین شطرنجی دیدین ؟ آرزو بانوی عزیز با روشی ساده و خلاقانهته چین را به این شکل تزیین کرده. شما می تونین هر طرح دلخواهی را با این روش درست کنین.
![%D8%AA%D9%87-%DA%86%DB%8C%D9%86-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8%DB%8C.jpg](https://www.tasvirezendegi.com/wp-content/uploads/2017/08/%D8%AA%D9%87-%DA%86%DB%8C%D9%86-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8%DB%8C.jpg)
دستور پخت ته چین شطرنجی
ته چین شطرنجی غذایی خوشمزه و ایده ای جالب برای تزیین برنج ته چین مجلسی است.
مواد لازم برای تهیه ته چین شطرنجی
برنج ۴ پیمانه
سـ*ـینه مرغ دو عدد متوسط
تخم lرغ بزرگ ۳ عدد
زعفران کمی
ماست ۵ قاشق غذاخوری
روغن مایع به اندازه لازم
طرز پخت ته چین شطرنجی
مرغ را با پیاز نمک زردچوبه و ادویه آبپز کردم تا کامل پخته شد بعد ریش ریش کردم.
تخم مرغ های کامل را همراه ماست و کمی زعفران دم کرده و چند قاشق روغن با همزن دستی زدم تا یکدست بشه.
مرغ ها را داخل مواد آماده شده ریختم و تقریبا یکساعت گذاشتم بمونه تا حسابی طعم دار بشه.
بعد برنج را آبکش کردم. باید برنج را زودتر و به اصطلاح زنده برداریم. مثلا بجا یک ربع جوش خوردن ۱۰ دقیقه بجوشونیم که زیاد له نشه.
حالا طرح ته دیگ مورد نظر رو آماده می کنیم و کمی از برنج با مواد تخم مرغی را روی ته دیگ می ریزیم.
بقیه برنج را با مرغ و مواد مخلوط کرده و داخل تابه ریخته با دست سطحش رو صاف می کنیم.
روغن ریخته، در تابه را بسته و تقریبا یکساعت میگذاریم تا دم بکشد و آماده شود.
تابه را برگردانده تا طرف دیگر هم به مدت نیم ساعت پخته و کمی حالتته دیگ بگیرد البته ما اینجور دوست داریم.
ته چین شطرنجی خوشمزه ی ما آماده س. نوش جان.
طرز تهیه ته دیگه شطرنجی
سه قاشق غذاخوری ماست ، کمی زعفران و یک و نیم قاشق غذاخوری آرد را مخلوط کرده ، هم می زنیم تا یکدست بشه.
تابه رو کمی چرب کردم و خطوط افقی و عمودی کشیدم و خانه ها رو یکی در میان پر کردم.
بعدم گذاشتم روی گاز ۵ دقیقه تا خودش رو بگیره. حتما باید خودشو بگیره وگرنه طرح بهم میخوره.
درست کنید و لـ*ـذت ببرید.
منبع:کانال آشپزی سپیده-آرزوبانو
مجله تصویر زندگی