طرز تهیه شکلات آلمانی ، بسیار ساده و خوشمزه
مواد اولیه برای تهیه شکلات آلمانی:
بیسکویت پتی پور پودر شده ………….۱۰۰ گرم(یا کمی بیشتر)
تخم مرغ ………………………………….۱ عدد
شکر…………………………………. یک دوم پیمانه
کره ……………………………………..۱۲۰ گرم
پودر کاکائو …………………………….یک چهارم پیمانه
رنده پوست پرتقال ……………………۱ ق س
گردو خورد شده ……………………………یک دوم پیمانه
طرز تهیه:
1-کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم میگذاریم تا کره اب شود.
۲-تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم و به کره و کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم فقط در حدی که شکر کاملا حل شود.
۳-مواد را از روی حرارت برداشته و گردو وبیسکویت را می ریزیم و رنده پوست پرتقال یا نارنج را هم اضافه می کنیم.
۴-اگر مواد شل بود میشود کمی بیسکویت پودر شده اضافه کرد .می توان از خلال پسته استفاده کرد که موقع برش زدن ظاهر زیبایی داشته باشد.
۵-مواد آماده شده را درون کیسه فریزر می ریزیم و خوب فشرده می کنیم و ۳ تا ۴ ساعت درون فریزر قرار می دهیم.
توجه:
بعد از برش زدن شکلات به دلخواه می تونیم تو پودر نارگیل یا پودر پسته یا بیسکویت پودر شده بغلتانیم.
این شکلات بسیار خوشمزه است و به دلیل طرز تهیه آسان آن طرفداران زیادی دارد. البته برای زمستون مناسبتره چون تو هوای گرم تابستون کمی شل میشه وباید سریع خوردش.
مواد اولیه برای تهیه شکلات آلمانی:
بیسکویت پتی پور پودر شده ………….۱۰۰ گرم(یا کمی بیشتر)
تخم مرغ ………………………………….۱ عدد
شکر…………………………………. یک دوم پیمانه
کره ……………………………………..۱۲۰ گرم
پودر کاکائو …………………………….یک چهارم پیمانه
رنده پوست پرتقال ……………………۱ ق س
گردو خورد شده ……………………………یک دوم پیمانه
طرز تهیه:
1-کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم میگذاریم تا کره اب شود.
۲-تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم و به کره و کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم فقط در حدی که شکر کاملا حل شود.
۳-مواد را از روی حرارت برداشته و گردو وبیسکویت را می ریزیم و رنده پوست پرتقال یا نارنج را هم اضافه می کنیم.
۴-اگر مواد شل بود میشود کمی بیسکویت پودر شده اضافه کرد .می توان از خلال پسته استفاده کرد که موقع برش زدن ظاهر زیبایی داشته باشد.
۵-مواد آماده شده را درون کیسه فریزر می ریزیم و خوب فشرده می کنیم و ۳ تا ۴ ساعت درون فریزر قرار می دهیم.
توجه:
بعد از برش زدن شکلات به دلخواه می تونیم تو پودر نارگیل یا پودر پسته یا بیسکویت پودر شده بغلتانیم.
این شکلات بسیار خوشمزه است و به دلیل طرز تهیه آسان آن طرفداران زیادی دارد. البته برای زمستون مناسبتره چون تو هوای گرم تابستون کمی شل میشه وباید سریع خوردش.