طرز تهیه «شکلات مارسیپانیِ» خیلی باکلاس!

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 192
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
بعضی اوقات با سه یا چهار چیز ساده و خوشمزه می توانیم اثری خارق العاده برجای بگذاریم! مثلا در همین مطلب به شکلات تلخ و خمیر پارمیزان نیاز داریم و می خواهیم این دو را به یک چیز خوشمزه تر تبدیل کنیم.



740244_173.jpg


مواد لازم:


  • شکلات سیاه یا شیری: به میزان لازم
  • پودر بیسکویت کرمدار گرجی: به میزان لازم
  • چند عدد قالب طرحدار قلب یا گل که بهتر است طلقی و با طرحهای رنگی باشند

برای داخل کاسهها:


  • مارسیپان: به میزان لازم

روش تهیه:

1. شکلات را روی بخار آبجوش قرار داده و هم میزنیم تا ذوب شود. با مقداری پودر بیسکویت مخلوط میکنیم و با یک برس یک جداره از شکلات را داخل قالب کشیده و داخل فریزر میگذاریم تا خودش را بگیرد.

2. این کار را دو بار تکرار میکنیم تا شکلات ضخیم شود. سپس داخل آنها را با مارسیپان پر میکنیم و در فریزر میگذاریم تا بهراحتی از قالب جدا شود.

3. وقتی کاسه آماده شد، آن را با شکلات ذوب شده به هم میچسبانیم.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا