طرز تهیه کیک فشرده پرتقال و شکلات

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 581
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
مواد لازم
  • پرتقال 2 عدد
  • خاک قند 200 گرم
  • آرد سفید 125 گرم
  • کره 175 گرم
  • بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
  • پودر کاکائو 45 گرم
  • تخم مرغ 3 عدد

کیک فشرده پرتقال و شکلات



طرز تهیه: در ابتدا پوست پرتقالها را گرفته و خلال کنید. سپس سه بار آنها را در آب سرد قرار دهید و بجوشانید. در نهایت خلالها را با سه قاشق شکر و دو قاشق آبجوش بجوشانید و کنار بگذارید. فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید و قالب مستطیلی شکلی را حاضر کنید و داخل آن کاغذ کیک بیندازید و چرب کنید.



در یک کاسه کره نرم شده را همراه با پودر قند به مدت 2 الی 3 دقیقه خوب با هم زن بزنید. تخم مرغها را یکی یکی در آن بشکنید و به هم زدن ادامه دهید تا به صورت مایع لطیفی در بیاید.



آرد، بیکینگ پودر و کاکائو را از الک رد کنید و باهم مخلوط کنید.به مایه تخم مرغ اضافه کنید و 2/3 از مربای پوست پرتقال را نیز اضافه کنید. مواد کیک را در قالب بریزید و آن را حدودا 50 تا 60 دقیقه در فر قرار دهید.



آب پرتقال ها را بگیرید و با کمی شکر یا خاک قند روی شیر جوش بجوشانید تا غلیظ شود. وقتی کیک را از فر بیرون آوردید شربت پرتقال را روی کیک بریزید و باقیمانده مربا پوست پرتقال را نیز روی کیک قرار دهید. قبل از سرو کردن کیک را به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید.

12.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا