طرز تهیه شیرین قورمه

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 89
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]

برای 4 نفر
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
گوشت (خورشتی و بدون چربی)
نیم كیلو
قیصی
250گرم
پیاز
65.png
1عدد
زعفران (اختیاری)
به میزان لازم
نمك
به میزان لازم
فلفل
به میزان لازم
روغن
به میزان لازم
زردچوبه
به میزان لازم
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3033


[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]طرز تهیه: [/BCOLOR]


ابتدا گوشت را كمی در روغن تفت داده و به همراه سه پیمانه آب روی حرارت بگذارید. زمانی كه جوش آمد كف روی آن را گرفته و بعد با حرارت ملایم سه ساعت بپزید. پس از دو ساعت نمك، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه كرده تا یك ساعت هم با نمك و فلفل بپزد. سه قاشق غذاخوری روغن را در تابه‌ای گرم كرده پیاز را در آن تفت داده كمی كه طلایی شد قیسی‌ها را به پیاز اضافه كرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید. پس از دو و نیم ساعت كه گوشت پخت مخلوط پیازداغ، قیسی و زعفران را به آن اضافه كرده و بگذارید خورش جا بیفتد.


[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]نكات:[/BCOLOR]


1)شیرین قورمه غذای محلی استان گیلان است.
2)در صورت تمایل می‌توانید 100 گرم آلو و 50 گرم كشمش پلویی را با قیسی به خورش اضافه كنید تا خورش كمی مزه ملس پیدا كند.
نوش جان
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا