- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]طرز تهیه: [/BCOLOR]
ابتدا گوشت را كمی در روغن تفت داده و به همراه سه پیمانه آب روی حرارت بگذارید. زمانی كه جوش آمد كف روی آن را گرفته و بعد با حرارت ملایم سه ساعت بپزید. پس از دو ساعت نمك، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه كرده تا یك ساعت هم با نمك و فلفل بپزد. سه قاشق غذاخوری روغن را در تابهای گرم كرده پیاز را در آن تفت داده كمی كه طلایی شد قیسیها را به پیاز اضافه كرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید. پس از دو و نیم ساعت كه گوشت پخت مخلوط پیازداغ، قیسی و زعفران را به آن اضافه كرده و بگذارید خورش جا بیفتد.
[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]نكات:[/BCOLOR]
1)شیرین قورمه غذای محلی استان گیلان است.
2)در صورت تمایل میتوانید 100 گرم آلو و 50 گرم كشمش پلویی را با قیسی به خورش اضافه كنید تا خورش كمی مزه ملس پیدا كند.
نوش جان[/BCOLOR]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]برای 4 نفر
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
گوشت (خورشتی و بدون چربی) نیم كیلو |
قیصی 250گرم |
پیاز
![]() 1عدد |
زعفران (اختیاری) به میزان لازم |
نمك به میزان لازم |
فلفل به میزان لازم |
روغن به میزان لازم |
زردچوبه به میزان لازم |
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]طرز تهیه: [/BCOLOR]
ابتدا گوشت را كمی در روغن تفت داده و به همراه سه پیمانه آب روی حرارت بگذارید. زمانی كه جوش آمد كف روی آن را گرفته و بعد با حرارت ملایم سه ساعت بپزید. پس از دو ساعت نمك، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه كرده تا یك ساعت هم با نمك و فلفل بپزد. سه قاشق غذاخوری روغن را در تابهای گرم كرده پیاز را در آن تفت داده كمی كه طلایی شد قیسیها را به پیاز اضافه كرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید. پس از دو و نیم ساعت كه گوشت پخت مخلوط پیازداغ، قیسی و زعفران را به آن اضافه كرده و بگذارید خورش جا بیفتد.
[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]نكات:[/BCOLOR]
1)شیرین قورمه غذای محلی استان گیلان است.
2)در صورت تمایل میتوانید 100 گرم آلو و 50 گرم كشمش پلویی را با قیسی به خورش اضافه كنید تا خورش كمی مزه ملس پیدا كند.
نوش جان[/BCOLOR]