طرز تهیه لازانیا با سس سفید

  • شروع کننده موضوع AMIN.M
  • بازدیدها 126
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

AMIN.M

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/10/10
ارسالی ها
195
امتیاز واکنش
1,635
امتیاز
346
محل سکونت
بــوشـہر
مواد مورد نیاز برای تهیه لازانیا با سس سفید
مواد مورد نیاز برای تهیه این غذای لذیذ و خوشمزه را در جدول زیر مشاهده می‌کنید.

مواد لازم
لازانیا
500 گرم
گوشت چرخ کرده 150 گرم
قارچ 100 گرم
پیاز 2 عدد متوسط
فلفل دلمه ای 1 عدد
پنیر پیتزا 500 گرم
سس سفید یک پیمانه
رب گوجه به میزان لازم
نمک،‌ فلفل،‌ آویشن، زردچوبه و دارچین به میزان لازم

نکته:


  • برای تهیه یک پیمانه سس سفید، به دو لیوان شیر، دو قاشق غذاخوری آرد سفید و ۵۰ گرم کره احتیاج دارید. ابتدا آرد را داخل یک ماهیتابه لبه‌دار یا قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس کره را که آب کرده بودید به آرد اضافه کنید و بهم بزنید تا زمانی که کاملا مخلوط شوند و آرد تغییر رنگ دهد. سپس به آرامی شیر را اضافه کنید و دائما بهم بزنید تا آرد گلوله نشود. اندکی که مایه غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید.
  • ترجیحا از ورقه‌های لازانیای نیمه آماده استفاده کنید، زیرا به پخت نیازی ندارد.
171353_151.jpg
 
  • پیشنهادات
  • AMIN.M

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/10/10
    ارسالی ها
    195
    امتیاز واکنش
    1,635
    امتیاز
    346
    محل سکونت
    بــوشـہر
    طرز تهیه لازانیا با سس سفید
    1. فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید.
    2. پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و همراه با گوشت و مقداری زردچوبه داخل یک قابلمه بریزید، سپس یک و نیم تا دو لیوان آب به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط شعله اجاق گاز اجازه دهید تا کاملا بپزد.
    3. قارچ‌ها را خرد کنید و داخل یک ماهیتابه بدون روغن کمی تفت دهید تا آب آن تبخیر شود. اینکار مانع از آب انداختن لازانیا هنگام پخت می‌شود.
    4. زمانی که گوشت کاملا پخت و آب آن تبخر شد، کمی روغن به آن اضافه و آن را تفت دهید.
    5. اکنون دارچین، آویشن و فلفل را به گوشت اضافه کنید و کمی بهم بزنید.
    6. رب گوجه را در آخر به آن اضافه کنید و کمی بهم بزنید تا گوشت رنگ بگیرید و سپس قارچ را به گوشت اضافه کرده و بعد از مدت کوتاه از روی حرارت بردارید.
    7. در یک قابلمه یا ظرف بزرگ مقداری آب بریزید و ورق‌های لازانیای نیمه آماده داخل آن قرار دهید، توجه کنید که ورقه‌ها تنها باید سه دقیقه داخل آب باشند، بنابراین ابتدا به تعدادی که برای لایه اول نیاز دارید در آب خیس کنید و سپس هنگامی که شروع به چیدن لایه اول می‌کنید، ورقه‌های لایه دوم را در آب خیس کرده و به همین ترتیب تا آخر پیش می‌روید.
    8. کف یک ظرف مناسب فر را چرب کنید و یک لایه ورق لازانیا بچینید، مقداری سس سفید روی لازانیاها بریزید و با استفاده از یک قاشق آن را پخش کنید.
    9. سپس مقداری از مخلوط گوشت و قارچ را روی آن بریزید و با استقاده از قاشق آن را پخش کنید تا سطحی تقریبا یکنواخت داشته باشید.

      171354_767.jpg


    10. اکنون مقداری از فلفل دلمه‌ای نگینی شده را روی آن پخش کنید و پنیر پیتزا بریزید.
    11. به همین ترتیب ۳ الی ۴ ردیف ورق لازانیا بچینید. در آخرین لایه کمی پنیرپیتزای بیشتری استفاده کنید.
    12. فر را از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه لازانیا را داخل فر قرار دهید. تمام مواد لازانیا آماده است و فقط کافی است که ورق‌های لازانیا پخته شوند.
    به همین راحتی لازانیا با سس سفید آماده شده است. لازانیا را می‌توانید در همان ظرفی که طبخ کرده‌اید، سرو نمایید یا از قالب‌های کوچک یک نفره استفاده و برای هر فرد یک ظرف را سرو کنید.
    چند نکته:

    • در صورت تمایل می‌توانید از رب گوجه فرنگی استفاده نکنید، اما وجود رب گوجه فرنگی سبب خوش رنگ شدن غذا می‌شود.
    • ‌می‌توانید فلفل دلمه‌ای را همزمان با قارچ به گوشت اضافه کنید، اما در اینصورت عطر آن کمتر خواهد بود.
    • توجه داشته باشید که مواد میانی لازانیا نباید آب داشته باشد، زیرا سس سفید برای نرم شدن این غذا کافی و در صورتی که این مواد نیز آب داشته باشد، در نهایت لازانیا بیش از اندازه شل شده و هنگام سرو از هم می‌پاشد.
    171356_995.jpg


    استفاده از سس سفید یا سس بشامل در طبخ لازانیا نه تنها مانع از خشک شدن این غذا می‌گردد، بلکه طعم خوبی را نیز به لازانیا می‌دهد. برای تزیین لازانیا هنگام سرو می‌توان از اندکی جعفری خرد شده نیز استفاده کرد، اما سعی کنید مقدار آن آنقدر زیاد نباشد که روی طعم لازانیا با سس سفید اثر بگذارد.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا