- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]برای 4 نفر
سس آلفردو به میزان دلخواه |
گوشت چرخ کرده به میزان دلخواه |
پنیر ریکوتا 30گرم |
سس گوجه به میزان دلخواه |
پنیر پیتزا 200گرم |
ورقه لازانیا 2 الی 3 بسته |
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
73
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
در اولین لایه روی لازانیا سس آلفردو و سالامی
بعد از 3 لایه سس آلفردو یک لایه سس پستو
یک لایه پنیر
یک لایه گوشت چرخ کرده با سس گوجه
نکته مهم اینه که بعد از هر لایه لازانیا با دست کمی لازانیاها رو فشار بدیم.
لایه آخر با کمی پنیر ریکوتا
روی لایه آخر لازانیا با سس آلفردو
لبه هارو روی لازانیا بر می گردونیم
در فر می پزیم