طرز تهیه تیمپانو لازانیا

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 150
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]
برای 4 نفر
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سس آلفردو
به میزان دلخواه
گوشت چرخ کرده
به میزان دلخواه
پنیر ریکوتا
30گرم
سس گوجه
به میزان دلخواه
پنیر پیتزا
200گرم
ورقه لازانیا
2 الی 3 بسته
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
73
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
29219

29204

در اولین لایه روی لازانیا سس آلفردو و سالامی
29205

بعد از 3 لایه سس آلفردو یک لایه سس پستو
29206

29207

29208

یک لایه پنیر
29209

29210

یک لایه گوشت چرخ کرده با سس گوجه
29211

نکته مهم اینه که بعد از هر لایه لازانیا با دست کمی لازانیاها رو فشار بدیم.
29212

لایه آخر با کمی پنیر ریکوتا
29213

روی لایه آخر لازانیا با سس آلفردو
29214

لبه هارو روی لازانیا بر می گردونیم
29215

در فر می پزیم
29216

29217

29218

29220
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
146
بالا