طرز تهیه لواشک کیوی

  • شروع کننده موضوع تانیا80
  • بازدیدها 110
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

تانیا80

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/07/30
ارسالی ها
163
امتیاز واکنش
329
امتیاز
206
محل سکونت
Sweet dream home
مواد لازم:
کیوی: ۲ کیلو گرم
شکر: به مقدار مورد نیاز


طرز تهیه :
ابتدا کیوی را پوست کنده و ریز ریز کنید و روی حرارت ملایم بگذارید ابتدا کیوی آب می اندازد و با همان آب پخته و نرم میشود .اگر کیوی ترش بود و لواشک ترش دوست دارید نیاز به اضافه کردن شکر ندارد . در غیر این صورت به مقدار دلخواه به آن شکر اضافه کنید وقتی آب آن تبخیر شد با گوشت کوب آنرا له کنید و کف سینی را با یک لایه نایلکس بپوشانید و مایه لواشک را به طور یکنواخت روی آن پهن کنید و بگذارید خشک شود میتوانید از دستگاههای مخصوص خشک کردن میوه و یا از فر که قبلاً گرم و بعد خاموش کنید و سینی را در آن بگذارید و چند بار این کار را انجام دهید تا لواشک خشک شود ویا حتی میتوانید حرارت بخاری را به حداقل رسانده و با فاصله ( روی پایه به فاصله ۱۰ سانتی متری ) روی بخاری بگذارید ویا روی رادایاتور شوفاژ بگذاریدتا لواشک خشک شود بعد از خشک شدن با قیچی به شکل دلخواه ببرید .
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا