- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![fo3971.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo3971.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه ساندویج همبرگر مغزدار
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif][/FONT]
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif]همبرگر یکی از خوشمزه ترین ساندویچ هایی است که طرفداران بسیاری دارد. این بار به جای درست کردن همبرگرهای ساده همیشگی یک همبرگر مغزدار خوش طعم درست کنید.
[/FONT]
مراحل درست کردن ساندویچ همبرگر مغزدار :
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif]ابتدا همبرگرهای حاضری را کمی بیرون بگذارید تا یخ آنها باز شود.
[/FONT][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif][/FONT]
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif]با سر یک لیوان کوچک سوراخی درون همبرگرها ایجاد کرده و با نمک و فلفل طعم دار کنید.
[/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![fo3972.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo3972.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
با یک لیوان کوچک سوراخی درون همبرگرها ایجاد کنید و با نمک و فلفل طعم دار کنید
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
همبرگر را درون تابه سرخ کنید. بعد از سرخ شدن یک طرف، همبرگر را برگردانده و سمت دیگر بگذارید.
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif][/FONT]
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![fo3973.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo3973.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
یک طرف همبرگر را درون تابه سرخ کنید و آن را برگردانید
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
یک تخم مرغ را شکسته و درون سوراخ ایجاد شده بگذارید. صبر کنید تا سمت دیگر همبرگر سرخ و تخم مرغ عسلی مانند شود.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![fo3974.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo3974.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
یک تخم مرغ را شکسته و درون سوراخ ایجاد شده بگذارید
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![fo3975.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo3975.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
صبر کنید تا سمت دیگر همبرگر سرخ و تخم مرغ عسلی مانند شود
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
همبرگر سرخ شده مغزدار را با پنیر گودا درون نان همبرگری قرار داده و میل کنید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![fo3976.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo3976.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
پنیر گودا را روی همبرگر گرم قرار بدهید
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![fo3977.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo3977.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
همبرگر سرخ شده مغزدار را با پنیر گودا درون نان همبرگری قرار داده و میل کنید
[/BCOLOR]