طرز تهیه پودینگ انار (دسر خوشمزه و خوشرنگ)

  • شروع کننده موضوع MILAD_A
  • بازدیدها 263
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

MILAD_A

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
1970/01/01
ارسالی ها
27,940
امتیاز واکنش
17,247
امتیاز
995
محل سکونت
تجریش
pomegranate-dessert-pudding-recipe-khvshrn.jpg

با یک دسر خوشمزه و خوشرنگ جدید سفره پذیرایی تان را رنگین تر کنید.

برای تهیه این دسر خوشرنگ سعی کنید انار انتخابی شیرین باشد و در صورتی که ترش بود مقدار بیشتری پودر قند اضافه کنید.
مواد اولیه:
نشاسته ذرت: 4 قاشق غذاخوری
وانیل: يك چهارم قاشق مرباخوری
خامه: 150گرم (فرم گرفته شده)
آب انار: 2 پیمانه
پودر قند: 3 چهارم پیمانه
شیر: 2 قاشق غذاخوری
ژلاتین:2 ورق
پنیر خامهای: 100گرم (اختیاری)

طرز تهیه:
1. ابتدا آب انار را با پودر نشاسته، پودر قند و وانیل مخلوط کنید، شیر را نیز افزوده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم زده تا غلیظ شود.
2. پنیر خامهای را با خامه فرم گرفته مخلوط کرده و بزنید در حدی که فقط با هم یکدست شوند.
3. مخلوط خامه را به مواد نشاستهای اضافه کرده و هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.
4. ورق ژلاتین را در 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده، روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود، سپس به مواد افزوده و سریع هم بزنید. پودینگ آماده شده را با کمی دانه انار مخلوط کرده و در جام یا ظرف دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید.
نكته:
*برای تزیین میتوانید از یك لایه پودینگ انار و یك لایه پودینگ سفید به صورت لا به لا استفاده كنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا