طرز تهیه پودینگ شکلاتی با پودر کاکائو

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 149
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
در این مطلب طرز تهیه نوعی پودینگ شکلاتی را به شما آموزش می دهیم. شیر، پودر کاکائو و بیسکویت مواد اصلی این دسر را تشکیل می دهند.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
  • پودر کاکائو چهار قاشق سوپخوری
  • آرد ذرت چهار قاشق سوپخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • بیسکوییت مادر یا بیسکوییت پتی بور دو بسته
  • کره ی هم دما شده با محیط یک چهارم پیمانه
  • شیر سه پیمانه
  • شکر نصف پیمانه
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1016727_706.jpg

[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
1[FONT=iransans, tahoma]-در یک کاسه ی مناسب کره ی نرم شده و کمی وانیل را بریزید. بیسکوییت ها را با دست خورد کنید و به مواد داخل کاسه بیفزایید. همه ی مواد را باهم مخلوط کنید تا جایی که شبیه تکه های نان شوند.
[/FONT]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
2[FONT=iransans, tahoma]-در یک قابلمه شیر، پودر کاکائو و آرد ذرت را به همراه شکر و وانیل باقیمانده بریزید و مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و مواد را هم بزنید تا ته نگیرد و به صورت یکنواخت غلیظ شود.
[/FONT]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
3[FONT=iransans, tahoma]-وقتی غلظت مواد در حد ماست نیمه سفت شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و باز هم بزنید تا پودینگ حرارتش را از دست بدهد و گلوله نشود.
[/FONT]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
4[FONT=iransans, tahoma]-ظرف های دسر را که می تواند لیوان یا بستنی خوری متوسط باشد آماده کنار دستتان بگذارید. شروع کنید به لایه لایه ریختن پودینگ و مخلوط خرده بیسکوییت ها. این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. ظرف های دسر را در یخچال بگذارید. این دسر را خنک سرو کنید.
[/FONT]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
فوت و فن:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[FONT=iransans, tahoma]
به این نکته دقت کنید که پودینگ خنک، سفت و غلیظ می شود. پس نگذارید زیاد روی حرارت بماند و خیلی غلیظ شود.​
[/FONT][/BCOLOR]​
 

برخی موضوعات مشابه

بالا