- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
در این مطلب طرز تهیه نوعی پودینگ شکلاتی را به شما آموزش می دهیم. شیر، پودر کاکائو و بیسکویت مواد اصلی این دسر را تشکیل می دهند.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
- پودر کاکائو چهار قاشق سوپخوری
- آرد ذرت چهار قاشق سوپخوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- بیسکوییت مادر یا بیسکوییت پتی بور دو بسته
- کره ی هم دما شده با محیط یک چهارم پیمانه
- شیر سه پیمانه
- شکر نصف پیمانه
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
طرز تهیه:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
1[FONT=iransans, tahoma]-در یک کاسه ی مناسب کره ی نرم شده و کمی وانیل را بریزید. بیسکوییت ها را با دست خورد کنید و به مواد داخل کاسه بیفزایید. همه ی مواد را باهم مخلوط کنید تا جایی که شبیه تکه های نان شوند.
[/FONT][/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
2[FONT=iransans, tahoma]-در یک قابلمه شیر، پودر کاکائو و آرد ذرت را به همراه شکر و وانیل باقیمانده بریزید و مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و مواد را هم بزنید تا ته نگیرد و به صورت یکنواخت غلیظ شود.
[/FONT][/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
3[FONT=iransans, tahoma]-وقتی غلظت مواد در حد ماست نیمه سفت شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و باز هم بزنید تا پودینگ حرارتش را از دست بدهد و گلوله نشود.
[/FONT][/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
4[FONT=iransans, tahoma]-ظرف های دسر را که می تواند لیوان یا بستنی خوری متوسط باشد آماده کنار دستتان بگذارید. شروع کنید به لایه لایه ریختن پودینگ و مخلوط خرده بیسکوییت ها. این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. ظرف های دسر را در یخچال بگذارید. این دسر را خنک سرو کنید.
[/FONT][/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
فوت و فن:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[FONT=iransans, tahoma]به این نکته دقت کنید که پودینگ خنک، سفت و غلیظ می شود. پس نگذارید زیاد روی حرارت بماند و خیلی غلیظ شود.
[/FONT][/BCOLOR]